VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 крила залишу як для тарану. Мене в січні Кемрі ззаду атакувала - у мене жовте скельце тріснуло і невеличка вм'ятина на крилі, а у неї - бампер весь потріскав, крило моїм крилом вивернуло і двері моїм бампером пропороло, аж до задніх. Про капот я також думав - навіть старий капот (на каркас) зберігаю. Гєморно форму робити. Передніми крилами я вже кілька раз атакував і таранив - витримали - вони згинаються і вирівнюються, без деформації. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Я видела в вк группу где делают капот, чтото около 1000 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 где делают капот, чтото около 1000 грн Или разводняк или полное фуфло по качеству или просто грубая заготовка за такую цену. 1 БАККАРА відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Я видела в вк группу где делают капот, чтото около 1000 грн Може бути таке що це полу фабрикат, але як що вони наполягають що це можна ставити і фарбувати... , то я купив собі 5 літрів смоли віддав за неї 1500, а ще потрібно скло мат.... Можливі варіанти, наприклад, видути з РР пластику АБС... VETERAN Передніми крилами я вже кілька раз атакував і таранив - витримали - вони згинаються і вирівнюються, без деформації. врахую спробую, бо скорше усього я відмовлюсь від звиклої нам форми. Що до форми будь чого, то можна ту стадію оминути. Просто створити модель. Нанести тільки один шар смоли решту наростити з зворотного боку. Я так БАТОНИ почав робити в салон на двері. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Нанести тільки один шар смоли решту наростити Не відомо, чи рівно вийде - це під тиском робиться. Чув, що зараз є якась плівка - кладеш шмату, плівку і знову шмату - і під прес. Може і праскою можна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Шо то плохо вы атаковали своими передними крыльями и капотом, для меня такая атака закончилась очень плачевно, если бы не моральная поддержка и ценные советы по ремонту кузова Одноклубника VETERAN --мне бы дуже дорого обошлась та *атака*. А вы тут типа как то шутите. Не понял я вас насчет *атаки*. Лучше никого и ничего не *атаковать*--это грозит серьезными финансовыми расходами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 вообще, в идеале без него, но стены кривые, и в некоторых местах плитку нужно было спрятать (сколы на боковой части)Ну, стены кривые то не отмазка, плитка все равно должна ровно лежать. А что за сколы? Плитка такая была или от порезки? Я резал болгаркой алмазным диском, потом еще можно тернуть торец об обычную белую силикатную кирпичину, после затирки ничего так получается, практически ничего невидно. Для себя я наверное не стал бы ставить такой угол во избежание накапливания грязи, а от на шабашку прекрасная вещь, товарного вида для клиента добавляет От только у нас такие углы не продаются, я знал что они существуют но вживую ни разу не видел. плитка долго лежала и с места на место переставлялась. были небольшие сколы. + от порезки плиткорезом. да и болгаркой резал. ну я вообще первый раз в жизни плитку ложил. как знал так и делал. одни уголки ложат, другие нет. в общем в следующий раз точно их не буду использовать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 одни уголки ложат, другие нет. Можна в перекриття робити - різана сторона іде до стінки, а її, під 90 градусів, перекриває плитка з цілою кромкою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 @Creativ4eg, Есть ещё одна неплохая вещь, в живую видел только раз, потом как то забыл этим интересоваться так как плитку ложу только изредка.Вспомнил только сейчас, это ты мне *навеял*. Выглядит как маленький топор, ручка размером примерно как у щетки по металлу, сам *топор* с наплавкой алмазной, как положил плитку и она высохла--вручную акуратно царапаешь по хрестообразным стыкам ( а не секрет что плитка не идеально 90градусов) между плиток этим самым стирая неровности из-за разных размеров плиток. После затирки получается визуально полный идеал на стыках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 одни уголки ложат, другие нет.Можна в перекриття робити - різана сторона іде до стінки, а її, під 90 градусів, перекриває плитка з цілою кромкою. Ну вобще то так всегда делают, но так загнать можно только два угла на одной стене, на противоположной всё равно будут проблемы или *чикушка* над дверью. Короче это сильно зависит от размеров комнаты под плитку, наличия профессионального оборудования для резки и....сколько это будет стОить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 одни уголки ложат, другие нет.Можна в перекриття робити - різана сторона іде до стінки, а її, під 90 градусів, перекриває плитка з цілою кромкою. По затирке для тех кто понимает всё равно будет видно Ну это я сейчас про то что у *крутых* клиентов такой номер не пройдет. Всё начинается с штукатурки с учетом диагоналей комнаты, толщины клеевого слоя, толщины и качества (насколько кривая по диагонали) плитки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 По затирке для тех кто понимает всё равно будет видно Не зрозумів, що буде видно - сколи, чи криві шви? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 що буде видно - сколи, чи криві шви? Буде видно що одна плитка торцем прилягає до площини іншої плитки. Думаю це малося на увазі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Не зрозумів, що буде видно - сколи, чи криві шви? Буде помiтно (якщо гарно придивитися) по вiдстанi на глаз вiд останнiх попереднiх швiв куди заходить а яка зверху. То все можна гарно замаскувати, але тут же можна подивитися на той же ряд у протилежному кутi. Там буде припустимо таке саме маскування, щоб нiхто не зрозумiв, одинакова пiдрiзка з двох сторiн з урахуванням ширини швiв, одинакова ширина останньоi пiдрiзаноi плитки Тут ще легше виявити--достатньо глянути на кiмнату i помiтити що у кутах пiдрiзана з обох сторiн. Це можна зробити достойно для клiента що вiн буде задоволений, але це не Эвро як у нас багато людей рахують i платять грошi нiби то *ми зробили Эвро ремонт* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 що буде видно - сколи, чи криві шви?Буде видно що одна плитка торцем прилягає до площини іншої плитки. Думаю це малося на увазі. Грубо--десь так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Буде помiтно (якщо гарно придивитися) по вiдстанi на глаз вiд останнiх попереднiх швiв куди заходить а яка зверху. Укладання плитки туди - сюди (зі зміщенням) більш характерне для совдепії. Тепер головно кладуть рівними рядами по горизонталі і вертикалі. Так нічого не буде відрізнятися. Мені колись приходилося класти плитку по 10-20 доларів за штучку у хатки, вартістю мільйони - трохи надресирували. І плитку клав до 7 різних видів у одній ванній - всякі внутрішні кутові, зовнішні кутові, плінтусні і наличники - замахувався то все міряти і розраховувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Укладання плитки туди - сюди (зі зміщенням) більш характерне для совдепії. Впевнений,ти трохи замрiявся про якiсть плитки у наших регiонах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 якiсть плитки у наших регiонах А хіба ви її там самі випікаєте? Возите - значить така ж, як і в інших. Питання в тому - яку вибирають, щоб везти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Возите - значить така ж, як і в інших Не така. У наших *крутих* (тих що зараз судять у новинах Яндексу по Луганськiй обл. працювали араби з Саудiвськоi Аравii ну i я там трохи був))) Так що я трохи знаю шо то таке iталiйська плитка i з чим ii iдять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 з Саудiвськоi Аравii ну i я там трохи був Значить я чогось ще не знаю про тебе. Ну і як там в Аравії? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Ну і як там в Аравії? Я там не був Були специ звiдти Партiя Регiонiв була досить таки багата органiзацiя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Даже не знаю як реагувати. Такого в моiй практицi ще небуло. Багата клiентка посварилася з чоловiком i проситься переночувати в моiй хатi. Що порадите? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Я там не був Тепер ще виявиться, що плитку також ліпив якийсь чорнявий самогонщик з ніком "італієць". Були специ звiдти Наскільки я знаю, вони там не опускаються до такого - на них працюють наші гастербайтери.У мене був клієнт, який все у свою хату притягнув із Саудівської Аравії - плитку, унітази, умивальники, меблі - абсолютно все. Ну крім моїх фільтрів. А клали і монтували все таки наші хлопці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Нiколи, чуете, нiколи, не ставьте грошi вище почуттiв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Що порадите? Жону свою спроси. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах