nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 опять херовая погода и опять приходится ехать за бугор, думаю до обеда буду дома при выезде с таможни в километре от ворот стоят евро бляхи без колёс, прямо брюхом на земле, печальное зрелище Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 Кто с Соломенки, сегодня ночью не испугались??? А зря!!! https://youtu.be/JYsNLm7DNWY Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 @w-126, Какие пересылы ? На автобус или поезд и в перед за документами (я-бы поступил именно так). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 Дешевле все таки заплатить ТК и доставить как документы, и надежно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 Эх, ностальджи,.. мою бывшую продают. Так за три года не прижилась у нового владельца. Красивая очень Аэрография, все дела. http://airgun.org.ua/forum/viewtopic.php?f=2&t=85013Нужно будет как-то выложить фото всех своих прошлых, есть на что посмотреть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 Я думал машину, а оно - совсем не машина)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 оно - совсем не машина))Він у нас снайпер на 25 метрів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 Він у нас снайпер на 25 метрів. Не зовсім так В трьох видах: Спочатку було ПТ. Це любительська дисципліна, яка була популярна декілька рокув тому. Любителі на форумі самі винайшли и узгодили правила Пневматичне триборство. На 25 метрів. Виконується по 15 залікових пострілів з положення стоячи, сидячи, лежачи. 20 хвилин на серію. Потужність гвинтівки без обмежень. Дозволяється використання оптиних прицілів. Забороняється використання стрілецьких курток, штанів, ремнів, рукавиць і ще багато чого. Дисципліна була розрахована на бюджетний спосіб долучитися новачкам та любителям до спортивних замагань. Проводились навіть чемпіонати України. Особисто декілька років підряд організовував змагання. Але, в данний час, дисципліна занепала. Основна причина відсутність можливості розвитку. Це чисто наша, українся задумка, ніде більше її не стріляють. Більшість стрілків перейшла до інших, міжнародних дисципцін. На разі основними в мене є Олімпійка ВП-4, ВП-6 на 10м, та Field Target. З олімпійкую все ясно. Стріляєш стоячи 40/60 пострілів, приціл діоптричний. Чисто прикладна дисципліна. Стріляю її більше для фану і в зимній час. 10 метрів для тренувань значно простіше знайти, ніж 50. Так, всього 10 метрів, але розмір десятки 0,5 мм і механічнй приціл. А от Field Target вже цікавіше. Там стрільба ведеться на відстані від 9-ти до 50 метрів. Мішені - металева імітація тварини з невеличкою убойною зоною (три варіанти: 15мм, 25мм та 40мм). Зазвичай змагання це дві серії по 50 мішеней. Мішені стоять в рамдомному порядку. Як по віддаленню, так і по положенню. Може бути десь внизу в ярку, я може бути десь на дереві. Кути буває доходять до 45-50 градусів. Потужність гвинтівок обмежена в 16 джоулів. Задача стрілка визначити вірну дистанцію до цілі, взяти відповідну поправку и влучити в убойну зону мішені. Тоді мішень падає. На одну мішень тільки один постріл. Промазав - переходиш на інший рубиіж. Цю дисципліну винайшли в Англії і, на разі, вона дуже популярна в світі. Минулого року ми створили Федерацію Field Target Україна, вступили в всесвітню організацію і команда від України вперше вирушила на Чемпіонат Світу. Зайняли шосте місце в командному заліку з майже як 30 країн. Для першого разу норм так. Цим літом плануємо поїздку в Англію на черговий Чемпіонат Світу. Так що, Діду дрихнуту, такі собі снайпера на 25 метрів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 Так що, Діду дрихнуту, такі собі снайпера на 25 метрів Я стріляв на 25 метрів хіба з пістолета. У мене був стєчкін, а з макарова легше було кинути пістоль і збити мішень. Подобалася стрільба по силуету - коли мішень повертається тільки на 3 секунди раз на 10сек. З рушниці ближче, ніж на 50 метрів у нас ніхто не стріляв - це щоб ствол за мішень не зачіпав. Ще з АКМ тренували - 7,62. Але там дистанція була 250 метрів по стоячій мішені і 400 метрів - кулемет. Раз прошляпив з окулярами (я був очкарик) - взяв зеленкуваті і не бачив кулемета в кущах. Попав тільки з третьої спроби - сусід підказав у яких кущах. Нічого - отримав четвірку. Все решта було на відмінно. Ненавидів матчевий пістолет - тому на міжнародні змагання не поїхав. розмір десятки 0,5 мм Ти її з 10 метрів бачиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 Зараз би порівнювати олімпійські дисципліни для пневматичної збої з військовими вправами та нормативами Діду, тут група з п'яти пострілів поміститься в одній пробоїні від того, чим ти боявся на 50 метрів мішень зацепити Інші задачі, все інше. Це не можливо порівнювати. Це, наприклад, як порівняти раллі рейд 4х4 і формулу один. 10-ка в олімпійці для гвинтівки діаметром пів міліметра. І ті пів міліметра треба влучити шістдесят раз підряд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 група з п'яти пострів піміститься в одній пробоїні від того, чим ти боявся на 50 метрів мішень зацепитиОй - не сміши мене, бо губи потріскають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 військими пострів піміститься *фейспалм* "азірівка" чи що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 "азірівка" чи що? Я думав, що ясно, що це випадково. Друкую швидко, не дивлячись ось і вилазить. Ой - не сміши мене, бо губи потріскають. Тю, да смійся собі, мені то що? У людей, які хоть трошки мали справу зі стрілецьким спортом, це не викликає таку посмішку, щоб аж губи репали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 10-ка в олімпійці для гвинтівки діаметром пів міліметра.У тебе отвір від пульки буде мінімум 3мм - отже по 3мм туди-сюди - ще десятка. Виходить діаметр 6мм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 "азірівка" чи що?Я думав, що ясно, що це випадково. Друкую швидко, не дивлячись ось і вилазить. ага,продукция випускает заводы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 ага,продукция випускает заводы Взял одну очепятку и давай ее мурижить уже который месяц... У тебе отвір від пульки буде мінімум 3мм - отже по 3мм туди-сюди - ще десятка. А ти спробуй, потім розкажеш про туди-сюди. http://www.shooting-ua.com/target.htm Мішень №8. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 ага,продукция випускает заводыВзял одну очепятку и давай ее мурижить уже который месяц... да ладно,я шучу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 А ти спробуй, потым розкажеш про туди-сюди. Пробував - бавилися ми і дитячими пукалками.А у мене на 50 метрів уся мішень була, як кулак, а 10-ка - як дірка від мізинця. Ти спробуй з 1000 метрів попасти - врахувати вітер, різницю висот, різницю температур. Навіть не згадую про тип боєприпаса. Не зважай - мене ж готували на зенітника - артилерійського снайпера. Так вийшло, що я - очкарик - один зі 120 чоловік - міг визначити дальність на 12км з точністю до 20 метрів. Це через спеціальну оптику, але всі решта взагалі не могли мітку з об'єктом сумістити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 військими пострів піміститься *фейспалм* "азірівка" чи що? а навіть якщо й так. Ви такі вже ніібаца знавці та сертифіковані лінгвісти? А ви не помиляєтесь, не робите механічних помилок та розмовляєте бездоганною солов'їною? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 бездоганною солов'їною?Це якою? Останнім часом вона вже кілька раз помінялася. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 а я самопалы с соседом мастерил будучи школьником, разбирали охотничьи патроны,шмаляли из этих обрезов,сосед чуть без пальцев не остался,вот это я понимаю адреналин,не то что ваши пукалки військими пострів піміститься *фейспалм*"азірівка" чи що? а навіть якщо й так. Ви такі вже ніібаца знавці та сертифіковані лінгвісти? А ви не помиляєтесь, не робите механічних помилок та розмовляєте бездоганною солов'їною? а подъебнуть!? 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 разбирали охотничьи патроныУ нас в лісі було повно артилерійських порохів - всяких олівців з дірками і драже та ромбиків.Ми ракети робили, а я займався піротехнікою. Це тому, що хімією цікавився і міг синтезувати всякі нітрогліцерини і т.п. циклічні спирти. А всякі амонали і амоніти - взагалі були дитячими забавками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 разбирали охотничьи патроныУ нас в лісі було повно артилерійських порохів - всяких олівців з дірками і драже та ромбиків.Ми ракети робили, а я займався піротехнікою. Це тому, що хімією цікавився і міг синтезувати всякі нітрогліцерини і т.п. циклічні спирти. А всякі амонали і амоніти - взагалі були дитячими забавками. ми пробували робити порох з селітри,не вийшло,не така селітра була,але теж горіла,купка згоріла прям у мене на великому пальці правої руки,ото треш був ще бабахали з вогнегасника карбідом,сусідка хотіла міліцію викликати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 ми пробували робити порох з селітри,не вийшло,не така селітра булаКалійна має бути. Але то димний порох - він слабенький. Треба селітру, активоване вугілля і сірка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 ми пробували робити порох з селітри,не вийшло,не така селітра булаКалійна має бути. Але то димний порох - він слабенький. Треба селітру, активоване вугілля і сірка.не було калійної ((((потім сірники купували пачками,плоскогубцями сиділи сірку з них знімали, весело було...ще магній з марганцем змішували,в товстий папір загортали,ото були вибухи))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах