Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Вопрос - накуй он тебе нужен ? (и мне тоже).
І це говорить людина, яку навіть родина знати не хоче і витурила з рідної хати. Шкода твою жінку - з таким життя приходиться палити - гарненька вона і могла би сподіватися на кращу долю... 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@VETERAN, Може вIн не такий поганий як здаеться :)  Пан Креативчек он в Телеграме думае шо я не просихаю, а я положив 10-чку пiд ёлку доньцi :)  Iнвалiд мля  :)  

Поділитися повідомленням

Коля, у тебя очень хороший ник. Зир, это зрение, якобы зрячий ты. Только вон ни хрена твой ник тебе не соответствует.

Это правда, зрение у меня плохое, чего я и придумал этот ник в своё время)

ХЗ, от от души--мне кажется шо не такой я тупой как ты думаешь, я делаю скидку на общение в сети, а от ты слышком серьезный и правильный, так нужно вести себя совсем не тут :)

https://youtu.be/ihZyUBaG_8Y

Я стараюсь вести себя адекватно. Сраться ни с кем совершенно не собираюсь, но плевать в себя ни кому не позволю. При этом мне насрать на чины и звания.

Поділитися повідомленням

я положив 10-чку пiд ёлку доньцi
Машинку, чи просто купюру - червонець?  :)

мне насрать на чины и звания.
Ай да маладєц. І ще живий та на свободі.  :multi:  Ще би було то правдою...

Поділитися повідомленням

При этом мне насрать на чины и звания.
Та нiхто не протiв :) Но мабуть так скучно жить :multi:

Машинку, чи просто купюру - червонець?

10000грн гаджетом. Правий ти був i э, хай навчаеться :) Може не така крута виросте як твоя донька, але як кажуть може хоч шось :)

Поділитися повідомленням

Ай да маладєц. І ще живий та на свободі. :multi: Ще би було то правдою...

Такие попытки разводов оставь для подобных тебе одноклеточных.

Поділитися повідомленням

С дури накупил ещё феерверков. Страшных. Такие никогда не поджигал. Большая прямоугольная коробка. Гранату в 12 часов в прошлые года как то было кинуть быстро и безопасно.

Поділитися повідомленням

Може не така крута виросте
То молодшій? Чого так недооцінюєш - а ну ж вона нас всіх разом за пояс запхає - теперішня молодь така. Чого їй від щирого серця бажаю. Ти обережно - новорічні побажання мають тенденцію збуватися. 

Вже планета влетіла у 2021 рік, а ми ще тут час коротаємо. А горілка гріється і олів'є на столі сохне - час провести рік, а то ще візьме і повториться.  :az:

Поділитися повідомленням

Хоть бы на НГ помирились, хоть частично :)

Поділитися повідомленням

Може не така крута виросте

То молодшій? Чого так недооцінюєш - а ну ж вона нас всіх разом за пояс запхає - теперішня молодь така. Чого їй від щирого серця бажаю. Ти обережно - новорічні побажання мають тенденцію збуватися. 

Вже планета влетіла у 2021 рік, а ми ще тут час коротаємо. А горілка гріється і олів'є на столі сохне - час провести рік, а то ще візьме і повториться.  :az:

Може будь i таке--твоя поки малою була, теж страшно не було, росла собi нормальна дитинка :lol:

Поділитися повідомленням

Хоть бы на НГ помирились, хоть частично :)

Та ми і не сварилися - так собі полеміка. Як сваритися з незнайомцем - розповів би він щось про себе - познайомилися б хоч трошки.

Поділитися повідомленням

Емишенс. пшел вон, занимайся своим телеграмом. Менi не нравиться як за мною пiдглядають як гнiди.

Поділитися повідомленням

росла собi нормальна дитинка
Всяке траплялося - безпроблемних дітей не буває.

Поділитися повідомленням

безпроблемних дітей не буває.
Непогана дитинка виросла, матюкаеться тiке Гусьом, а так, така ще й симпатична мiсцями, ще й балакати може судячи мiсцями з iнтервью :multi:

Поділитися повідомленням

Бухаем, прикалуемся. а наш одноклубник Саня Алексарт, сейчас себя так не чувствует хорошо. Давайте хоть по соточке скинемся? Я только незнаю как это сделать технически, а НАДА

Поділитися повідомленням

ще й балакати може
Так чия ж школа.  :multi:

У неї є особливість - любить провіряти прийомчики, яких я її навчив, на своїх хлопцях. І казав же їй, що це на крайній випадок, а вона все не вірить, що можна завалити хлопа одним пальцем. І з людьми вона розмовляє як я, а я ж рідко з ким так себе веду. Ох - ще вчити і вчити її. Але я вже за внука взявся - масажі та тренування ведуть до успіху. Якісь хлопці побачили нас - почали приставати, щоб віддати малого на футбол - виявилося, що це тренери центру підготовки футболістів - починають з п'яти років. Не вірили, коли казав, що ще і трьох не має - розвинений не по літах.

Поділитися повідомленням

Давайте на НГ подарим Сашиным детям хоть шото. как это сделать технически?

Поділитися повідомленням

как это сделать технически?

Заїдь - тобі найближче.

А ти ж, пам'ятаю, мав якісь застереження...

Поділитися повідомленням

А ти мабуть найжаднiший?
Хіба ти не знаєш - з мене і копійки не витрясеш. От ні у кого нема, а я маю кульок різних копійок - привчаю малого до грошей.  :)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз