Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Привіт! Яку машинку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Нексию. На тройке я не езжу сейчас практически - нет необходимости. На второй машине жена катает детей на занятия всякие. И вот вечером чаще всего мне приходится ее отгонять на парковку. И так смотришь на часы - опа, полдвенадцатого, а машина под окнами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Трійка в гаражі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Andriy1352, у меня нет гаража, не заработал еще. Тройка у тещи во дворе, под чехлом раз в неделю - две проведываю, завожу, прогреваю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 І то добре, хоча навіс булоб краще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Andriy1352, то чужая территория где я не могу хозяйничать. Разрешили машину поставить, и на том спасибо. Хотя думал о поликарбонатном навесе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Тройка у тещи во дворе, под чехлом Теща на охране.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Andriy1352, то чужая территория где я не могу хозяйничать. Разрешили машину поставить, и на том спасибо. Хотя думал о поликарбонатном навесе Полікарбонат якщо брати то дорогий а це невигідно, вже краще профілем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 думал о поликарбонатном навесе До первого града. У сестры козырёк (с дешёвого), у товарища навес для машины (х.з., с эпицунтра), у родственника навес большой (с дорогого) - после града всё в дырах (один слой, но тем не менее). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Николай-01, град не найстрашніше-він за кілька років від сонця руйнується(перевірено) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 интернет в час ночи заблокировали. Козлы. Сижу такой общаюсь на форуме, а тут бах Шановний абонент!На Вашому рахунку недостатньо коштів для користування послугою доступу до мережі Інтернет. Для продовження користування послугою, баланс Вашого рахунку повинен становити більш ніж 10 грн. Будь-ласка, поповніть рахунок! Благо дело что этот канал интернета у меня не один Заодно заглянул в стойку с тазами . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Заглянув куди?... Всім Доброго ранку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Creativ4eg, там вроде суть с 8 утра до 13 стоять.т.е не поехать на работу, и мешать другим добраться) ну я в 8 уже как раз на работе. я буду морально с теми кто остановится))) и это, в Москве вроде как такая же акция, картинка, зазывательная, просто переделана под нас, что то изменилось? а у них это было толи в ноябре толи вот на днях. и что? есть результат? ))) Всім Доброго ранку! 98% людей, которые говорят "Доброе утро!" врут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Сєрж))), це побажання а не констатація))) Насправді погода кака-дощ. Але всі здорові, їсти є шо, бєнзу майже повний бак, так шо не такий вже ранок на наші часи поганий 1 djurka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Насправді погода кака-дощ А у мну коллега на работе говорит, вот бы такая погода была до весны. Псих ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 А у мну коллега на работе говорит, вот бы такая погода была до весны. Псих ))))) Тю блин, я наоборот снега хочу, а то ппц, зима тоже мне...вон вышел сегодня в 6:30 на работу, такое чувство что март месяц... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Тю блин, я наоборот снега хочу, а то ппц, зима тоже мне.Мне лично в новогоднюю ночь как то приятнее в снегу поваляться чем в луже )))) 3 Николай-01, Andriy1352 та Автонаездник відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Мне лично в новогоднюю ночь как то приятнее в снегу поваляться чем в луже )))) Во во, я о том же Хотя меня все чаще посещают мысли в новогоднюю ночь пограчевать, чем побухать, побухать можно и первого А можно и вообще не побухать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 [spoiler="+18 но жизненно)"><iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/BeimCWk45A0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Мне лично в новогоднюю ночь как то приятнее в снегу поваляться чем в луже )))) Аналогічно!) а колєзі скажи, шо він збоченець Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 а колєзі скажи, шо він збоченец Казав, і не однократно )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 из за этого ссаного и сраного доллара, телефон на который я положил глаз подорожал >_< как назло когда появится нал и полная сумма, он еще подорожает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 из за этого ссаного и сраного доллара, телефон на который я положил глаз подорожал >_< как назло когда появится нал и полная сумма, он еще подорожает Я планшет хотел себе взять, где-то пол годика назад, жалею что не взял тогда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Я планшет хотел себе взять, где-то пол годика назад, жалею что не взял тогда. Той, шо жінці в жовтні брали, вже на 300грн подорожчав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 как назло когда появится нал и полная сумма, он еще подорожаетбери кредит, че уж там ))) Я себе духовой шкаф взял, через неделе на штуку подорожал ))) Это было дето месяц назад. Сейчас не знаю сколько он стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах