Bes 36 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 HDRinge, пиимяшечкой или женитьбой)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 Bes, вообще-то я о шашлычке и 50 грамм... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 HDRinge, ну так в суботу как раз могем и соорудить)))) но то ужэ по месту.... вЫ заезжать собираетесь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 Кто будет ехать со стороны Оболони/Петровки давайте скучкуемся вместе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 Bes, завтра будем 100%!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 Yurec77, я буду ехать рано. могли бы состыковаться. но рано это в 8:40 быть на месте сбора +/- 30 минут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RazeR 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 Так когда пробег то????? или просто слёт....... го увидемся хоть пока тепло.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 RazeR, пробег 19ого. сбор в 10.00 по Киевскому времени ) все в 1 топе расписано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RazeR 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 RazeR, пробег 19ого. сбор в 10.00 по Киевскому времени ) все в 1 топе расписано. спасибо, шото тупанул..... давно не заходил.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 RazeR, бывает))) подтягивайся )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 К кому можно упасть будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RazeR 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 буду, тока сцепуху поставлю и буду Emissions, от куда ????? если громкий рок или драм не бесит то ко мне ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 Emissions, от куда ????? лыбедская\голосеевка если громкий рок или драм не бесит то ко мне ))) ну рок не очень, а если ты про D&B и прочий бейс то zbs:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RazeR 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 я сам со сталинки )))))) без базара )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mila 3 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 (змінено) Bes, ну вот... ребятки а шо с дровами в жажде? В Жажде дров нет. Нужно брать свои . Мангал есть Он будет свободен Змінено 16 жовтня 2013 користувачем mila Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 vertolyot,зарядку на кенвуд надо. она у тебя стаканом? или отдельно?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vertolyot 9 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 стакан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 vertolyot, понель. надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vertolyot 9 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 Bes, звани днем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 vertolyot,ог. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 Дрова есть. Порезать вчера не успел. Сегодня буду резать. Вопрос в студию. Откуда возмем призы за конкурсы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 USSRMoto, этот вопрос решается. я и HDRinge уже кое чо придумали) + будут подарочные заезды на картингах))) так что все схвачено Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mila 3 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 Дрова есть. Порезать вчера не успел. Сегодня буду резать.Вопрос в студию. Откуда возмем призы за конкурсы? USSRMoto, эти дрова для кулеша или чего-то другого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 Насколько я понял иномарки будут в конце колонны. тогда нет смысле ехать. я бы лучше с кем-то в копейке проехался бы. В связи с этим вопрос: кто с голосеева и сможет в 9 утра меня забрать с места финиша к месту старта? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 mila, думаю для кулеша. Я где то увидел, что дрова нужны, вот и вспомнил, что у меня есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах