Перейти до публікації
tolik

АвтоЛига-6. Уже скоро !

Рекомендовані повідомлення

Зображення

Киевская Футбольная АвтоЛига

представляет Вам новый сезон авто-турниров по футзалу.

Баталии на паркете за “места под солнцем” в турнирной таблице; радость от побед и горечь от поражений, разделенные с преданными болельщиками; пост-игровые текстовые- и видео-обзоры для повторного ощущения прожитых эмоций и заполнения рабочего времени в ожидании очередного матча; горячее обсуждение матчей и околофутбольных событий на форуме АвтоЛиги; умственная аналитическая работа в рамках СпортПрогноза на матчи АвтоЛиги…

Всё это и многое другое уже скоро в Чемпионате АвтоЛиги 2013-2014гг..

Имея 5-летний опыт организации данного турнира, Мы входим в очередной сезон с лозунгом:

“Оставить лучшее, исправить ошибки, внедрить новации !”.

И все исключительно в интересах и для участников АвтоЛиги !

====================================================

===>>> Официальный анонс

====================================================

Контакты :

Домбровский Анатолий 063 212 29 99

Скрипай Виталий 050 338 73 73

Лищинский Владимир 068 357 9814

e-mail: autoliga@i.ua

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Толя отличная новость! Правда ссылка на автолигу не работает(

Будем снова кричать "ЗАЯ ВПЕРЕД")))

Змінено користувачем Joss-21013

Поділитися повідомленням

Баталии на паркете за “места под солнцем” в турнирной таблице

а что надо чтобы обратно попасть на сий паркет в составе ФК "ВАЗ-2101"?

какие нынче требования? а то я както совсем отстал от футзальной жизни

Поділитися повідомленням

Паш, да как обычно ! )

Приезжать на тренировки, дабы приобретать уверенность для на официальные игры. (тренировки кстати на Троещине в СпортЛайфе в этом сезоне). И приезжать на игры.

Поділитися повідомленням

а в какие дни тренировки и во сколько времени ? + када уже автолига стартует?? ЗЫ по ссылке не заходил))))

Поділитися повідомленням

Приезжать на тренировки, дабы приобретать уверенность для на официальные игры. (тренировки кстати на Троещине в СпортЛайфе в этом сезоне). И приезжать на игры.

ок, буду по возможности приезжать когда не в ссылках буду.

а в какие дни тренировки и во сколько времени ?

+1, и по чем зал?

Поділитися повідомленням

Завтра в 13.30 наш первый матч в АЛ-6! Играем с клубом КИА! Матч проходит в НУХТе пр. Науки, 29а

Поділитися повідомленням

<center>23 Ноября 2013 (4-й тур) <table border="0"><tbody><tr></tr> <tr> <td>9:30 (матч №5)</td> <td bgcolor="#CFCFCF"> Chevrolet – KIA</td> <td bgcolor="#CFCFCF" width="40"><center>- : -</center></td> </tr> <tr> <td width="120">10:20 (матч №6)</td> <td bgcolor="#CFCFCF" width="330"> Mitsu – Getz</td> <td bgcolor="#CFCFCF" width="40"><center>- : -</center></td> </tr> <tr> <td width="120">11:10 (матч №7)</td> <td bgcolor="#CFCFCF" width="330"> Ford – MiLan</td> <td bgcolor="#CFCFCF" width="40"><center>- : -</center></td> </tr> <tr> <td width="120">12:00 (матч №8)</td> <td bgcolor="#CFCFCF" width="330"> ВАЗ-2101 – Skoda</td> <td bgcolor="#CFCFCF" width="40"><center>- : -</center></td></tr></tbody></table></center><table height="172" border="0" width="375"><tbody><tr></tr>

Матчи чемпионата АвтоЛиги проходят в СК «НУХТ» г. Киев, пр-т Науки, 29-А. Приглашаем болельщиков. Вход свободный.

:az::az::az::az::az::az::az::az::az::az::az::az::az::az::az:

<center></center><table height="81" border="0" width="69"><tbody><tr></tr></tbody></table></tbody></table><table height="81" border="0" width="69"><tbody><tr></tr></tbody></table>

Анонс четвертого туру авто-змагань

Ну програли ми Франції… Горе? Так, але чи варто настільки сильно засмучуватись? Адже нас чекає насичений футбольний сезон… Хоча особисто я не розумію, невже не можна було зіграти так, як ми грали у Києві, хоча б перші 30 хвилин? На мою думку цього б цілком вистачило для руйнування бойового духу французів, а далі вже було б легше. Та ми обрали тактику від оборони, від дуже відвертої оборони. Але… Безус? Чому при грі команди від оборони виходить атакувальний півзахисник замість Степаненка, який би міг як раз стримувати «любителів жаб’ячих лапок» у центрі? Це зовсім нелогічно, але оскільки кредит довіри до Фоменка у мене безмежний, дозволю собі закрити свою ротяку і перенести увесь авторський гнів (чи завзяття…) на АвтоЛігу…

Оскільки минулого разу ми лише виїхали за межу населеного пункту і розпочали набирати швидкість, то зараз я пропоную так би мовити присісти на дорогу, зупинити наш АвтоЛіговський екіпаж і перекусити чогось смачненького, наприклад, матчі четвертого туру. Цих матчів на шампурі туру буде чотири, і хоча за мірками шашлику це не багато шматочків, але тут справа не в кількості, а в розмірах! Нас очікують дуже цікаві матчі, з численними приправами та під хороший чай (вважайте мене не справжнім водієм, але саме цей напій я обожнюю до шашлику). Дочекавшись, поки симпатична офіціантка (в нашому випадку це порівняння з організаторами) принесе нам наш шашлик, пропоную одразу його куштувати, поки теплий.

Червоний ранок: для мене дуель цих команд завжди була «червоним дербі». КІА та Шеві грають у формі таких кольорів, і головне, щоб ранок не став кривавим (тобто – без травм!). Щодо лідерських позицій, то у американців тут явна перевага. За втраченими очками вони поки що лідирують у змаганнях, а от корейці ще не здобули жодного балу. Сил більше у КІА, вони минулий тур пропускали. А Chevrolet, поки їх майбутні суперники пили «чай» на трибунах ледь дотиснули шершнів. Що ще сказати про цей матч? Початок о 9.00 в суботу. Згадується старе прислів’я «у кожного водія два справжні свята: Новий рік та п’ятниця!». До чого я? Та ні до чого, так, просто…;)

MitsubishiGetz: оскільки саме зараз я знаходжусь в «активному пошуку» нового транспортного засобу, дуже хотілося б, щоб у світі існувала от така машина, Mitsubishi Getz. Хтось скаже: так є ж Colt! А я його не хочу, от таку хочу… Щоправда, це лише мої мрії, і збудуться вони лише на 40 хвилин, коли на паркеті зійдуться лідер з поки що аутсайдером. Міцики завжди любили грати з шершнями, і ті відповідали їм взаємністю. Про більш конкретну історію протистоянь а АвтоЛізі вам розкажуть старожили турніру, а я – сучасник, і за сучасними мірками передбачаю вперту боротьбу. Японці займають зараз звичне для себе місце в трійці, і нікуди звідти з’їжджати не збираються. Але шершні вже причепили трос до фар копу суперників і готуються їх тягнути вниз. А чи втримаються японці на верхівці буде залежати від того, на якій машині в суботу вони приїдуть, на Pajero чи Colt?

Сусіди: Доброго дня, шановні ерудити. Допитливий (а я є саме таким) шанувальник АвтоЛіги цікавиться: як розшифровується назва команди MiLan? Це збірна Mitsubishi та Lanos чи це команда власників Mitsubishi Lanser? Що? Нашо воно мені? Ну я ж допитливий! Тим більше від цього напряму залежить манера суддівства... А якщо без жартів, то Ford буде дуже непросто. Цю боротьбу можна назвати за 6 очок, адже команди йдуть поруч і перемога може одразу винести команду на гребінь хвилі. Сили суперників приблизно рівні, та й минулого туру команди мірялись конячками з лідерами АвтоЛіги, а отже обидві будуть дещо втомленими. А ще я подумав… це ж MiLan може спокійно запропонувати Андрієві Шевченку грати за них! А той погодиться… звичка в нього така…

Серйозне випробування: от воно, судний день для усього радянського автопрому. Вперше на шляху до лідерства у Жигулів стане серйозний опонент, який уже давно розбалуваний різноманітними трофеями АвтоЛіги. На мою думку, гра стане своєрідним лакмусовим папірцем для команди Андрія Давиденка. Що вони можуть ? На що здатні? Так, чехи зараз не ті (це я про команду, не про машини…). І не слід забувати, що грають вони до останнього, і щоб у ВАЗ 2101 не було таких проблем, які зустріли на своєму шляху команди Чемпіонату м. Києва, треба бути максимально сконцентрованими до фінального свистка. Гра безсумнівно центральна у турі, і тим більш логічно, що вона закриває ігрову програму.

Ну що, пахне непогано??? Приправами ми вже посипали, кетчупу налили нормально так, а у суботу в 9 ранку розпочинаємо кусати! Головне – не спішіть, розтягуйте задоволення, адже дорога в нас дуже довга…

lПосилання

Змінено користувачем Root

Поділитися повідомленням

Спасибо болельщикам за поддержку на матче Шевроле - ВАЗ-2101!

И всех с очередной победой!

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз