Андрей_Ялта 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 Хотелось бы себе наклейку клуба, кто что может предложить. Спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 я бы тебе предложил одно, найти где в городе есть плоттер и там на месте им сказать какой текст и выбрать шрифт. или можем тебе кинуть файл на почту, просто с флехой к ним пришел, дал денег, и получил наклейку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
har1zuma 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2013 Можно ли мне кинуть на мыло эскиз наклейки? Тоже хочу наклейку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 har1zuma, Creativ4eg, Андрей_Ялта,посмотрите тут Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 semdj, та тема что ты скинул не совсем актуальна. так как адрес изменился на .com. har1zuma, Андрей_Ялта, могу скинуть на следующей неделе эскиз. пришлите мне в личку мыло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 Creativ4eg,тогда ссори .я не знал.я просто всегда по орг заходил.P.S.да и сейчас все равно скидывает на орг)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 semdj, пока да, бросает на орг. выйди с форума, почисти в браузере кеш, куки, прочую лабуду, и потом по новой введи адрес уе с .ком, и по новой пройди авторизацию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 Посилання Андрей_Ялта har1zuma Зайдите сюда!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай 1010 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2013 подскажите пожалуйста кто в Днепропетровске может помочь с наклейками. Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Влади 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2014 Добрый вечер!Скиньте пожалуйста эскиз наклейки на vovik_111999@mail.ru Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах