Роман-kotc 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 сколько сигналка? спасибо,от Роман-котс, ты порядочный продавец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 Скатов всего два один с диском 08, фоткну покажу а то я сегодня про них забыл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман-kotc 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 давай бронь и на него и скинь мне номер своей банковской карты,я отблагодарю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 (змінено) сигнализация продана Змінено 28 жовтня 2013 користувачем alligato Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман-kotc 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 я машинку купил хочу обновить сколько сигнализация? тогда когда все запакуешь,напиши,пожалуйста. да и скинь номер карты я отблагодарю еще раз данные г.Красный Лиман,скл1,Деньщиков Р.Ю.,066 611 66 29 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 нет у меня ни каких карт банка.почтой получиш то что хочеш если будет в наличии, тогда и отблагодариш. давай бронь и на него на что? ты меня уже запутал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман-kotc 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 все как раньше писал та и остается. бронь на пружины забрал, генератор и стартер, Скаты(Скатов всего два один с диском 08) и ручки , а то у меня полетел! если что мне отправить нов поч г.Красный Лиман,скл1,Деньщиков Р.Ю. 066 611 66 29 спасибо буду ждать, реквизиты в ЛЧ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 и ручки , а то у меня полетел! вазовские в броне на Лвов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман-kotc 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 нет у меня ни каких карт банка.почтой получиш то что хочеш если будет в наличии, тогда и отблагодариш. Добавлено через 2 минуты на что? ты меня уже запутал мне особенно нужны скаты, буду рад их забрать(если что их отреставрирую) здесь все что есть у меня, выбирай любое я подарю(кроме колонок,их продал) фотки Посилання мне особенно нужны скаты, буду рад их забрать(если что их отреставрирую) здесь все что есть у меня, выбирай любое я подарю(кроме колонок,их продал) фотки Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 Роман-kotc,сылка бёт (Ошибка доступа) скаты нормальные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман-kotc 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 спасибо за скаты,только ты одним лотом постарайся все отправить. еще раз спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 ок.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Musikismylife 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 Є ще стартери? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 остался один от 2109 и четвёртый нужно глянуть не помню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 у меня есть парочка, не работают по не установленной причине Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 Shostak,завези буду раздавать подарки и от твоего имени. ух-ты пухты изменил ватарку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 ух-ты пухты изменил ватарку осень... шота потянуло на блюз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 Shostak, крута! дайош всем телекастер!" )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 дайош всем телекастер!" )) телекастеров в гараже нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 где-то с понедельника-вторника буду отправлять посылки по городам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман-kotc 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2013 Привет alligato,скажи утебяя видел есть фары 09-08, 100грн 2шт. каких состояние?там на одной трещина или блик? и цена 100 грн за 2шт? с ув.Роман Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2013 трещина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Musikismylife 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2013 Якщо є від класіки стартер відправ мені.м.Дубно склад1 Боярчук Петро 0937538666 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман-kotc 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2013 привет,если хочешь пусть alligato мне не отправляет стартер, а пришлет тебе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2013 Musikismylife,смотрел, есть, отправлю. alexdoc" rel="external">Посилання брату твоему передал - старт, гену, подушку двига. в остатке 2старта и 3 гены Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах