Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2013 (змінено) Иван2101, werty, не знаю, там резьба разбитая, я на эпоксидку приклеил. Если получится разобрать без повреждений - разберу. Получилось! Кому куда отправлять? Змінено 22 листопада 2013 користувачем Диверсант Получилось! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GR1MER 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2013 кпп. 4ст. порваны вторая и туго включается но ездили где то неделю мучились.ДАР на переделку (пяти ступки.) Если коробка ваз 2105 или 2106 то забираю пока что бронь до выяснения ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2013 GR1MER,снята с копейки. кпп одна из первых, так как место для датчика зад.хода запаено заводом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2013 (змінено) Диверсант, Спасибо !! Но сегодня товарищ подарил!! Пускай зберет тот кому нужнее!!! Если никто не заберет то возьму тогда про запас!! Вот любителям чувствовать автомобиль!!! Змінено 22 листопада 2013 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2013 (змінено) мне нужен (очень) Добавлено через 6 минут У меня машина без руля, ваз 2101 Добавлено через 3 минуты лобовое стекло тоже нужно на 2101 Змінено 22 листопада 2013 користувачем alligato Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2013 лобовое стекло тоже нужно на 2101 забирай, я всёравно новое ставить буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2013 забирай правда? мне подъехать ? или проезжая мимо закиниш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2013 или проезжая мимо закиниш. а снимать кто будет, пушкин? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2013 Ну если пушкин занят, то я за него допишу стишок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2013 alligato Так забирай!!!! Координаты в личку!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2013 Руль подарен!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2013 Xell, Нашел зеркало ... только оно без крепления... Вобщем смотри Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2013 Ребята , а не у кого не валяется комплекта шатунов... Можна без крышек !! Нужно не под Авто проэкт...Можно и несовсем ровные!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2013 werty,посылку принял, спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2013 Пойдет??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2013 да... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2013 Шатуны найдены!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2013 werty, срочно пиши бесу он ищит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2013 alligato, Не понял , я себе искал, нашел!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2013 я себе искал, нашел!!!теперь понялдумал ты в гараже нашол на подарки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2013 alligato, Що из даров ещё есть кроме каски.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2013 фото выложи, всем похвастайся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2013 alligato, Будет но уже утром,я как всегда забыл цифровик зарядить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Unec 2 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2013 (змінено) alligato, Сьогодні хотів почисти сфоє зеркало зх салонне і випадково розбив скло... Дуже потрібно це зеркало що на фото, воно ще є? Змінено 1 грудня 2013 користувачем Unec Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2013 Unec,гляну, вроде не куда не дел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах