)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2015 werty, так попроси его ) у него там рядышком " новая почта " ,от него 200 м пройтись ) ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2015 у меня под боком Новая почта, но не каждый день я мимо её хожу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2015 Костя а может по свободе както... мне только плоский резонатор надо....((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2015 мне только плоский резонатор надо....лишнее отрезать? 067 509 84 09 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2015 Отрезать!! Сантиметров по 5 оставь!! Костя Спасибооооо!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2015 Спасибооооо!!!так чё спасибо, если я даже не знаю куда слать 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 alligato, Отправил в личку!! Не срочно по свободе!!!.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 werty,отправил наконецто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 мож у кого есть насос вазовский? а то получается не очень хозяин когда машина без насоса=\ Есть парочка таких,если есть возможность я во вторник буду ехать на братиславскую 3,кину в багажник приезжай выбереш любой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 А шо мои пружины ещë не подвезли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Shostak,пака нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2015 А шо мои пружины ещë не подвезли? Блиин, извини, я тупо забыл про них.. Аж неудобно уже как-то... Кароч, это дело принципа теперь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2015 Та не парся. Не горит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 14 березня 2015 alligato, Кося , получил!!! Спасибо!!!! Костя сбрось номер карточки в личку , или номер телефона!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 14 березня 2015 или номер телефона!! 067-509-84-09 . там в накладной вобщем-то инфа есть об отправителе.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 березня 2015 насос вазовский? А это именно ВАЗовский? Не знал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 15 березня 2015 А это именно ВАЗовский? Не знал..они с ваз 2110;) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mazai57 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2015 подрулевого переключателя 3х рычажного случайно нет? взял бы щиток приборов 2101 если еще не забрали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 Кто-то искал вакуумник для каких то дел, вот у меня появился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 Прийму в дар торпеду от ваз 2101 для тюненга лодки. Киев. без приборной панели, идея взята от этого Костя 067-509-84-09 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 alligato, могу подогнать с иномарки, пойдет?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 Emissions,смотря как выглядит и укомплектован. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 могу подогнать с иномарки Заберёшь у Сержа полторпеды от бэхи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 травня 2015 Заберёшь у Сержа полторпеды от бэхи? бехо торпеды давно нету уже, у меня с хонды вроде? когда то офтку тут скидовал на опознать, и все равно забыл с чего она Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 5 травня 2015 Emissions,с мицека галант, не ниподходит. дафига элементов на ней нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах