kotiko 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2013 kotiko, Есть электроды для постоянки и переменки вроде... Если электрод краснел а не зажигался то мои предположения верны!Простите за навязчивость Да, может быть. Какие нашел на полке, те и воткнул ) Надо ж было проверить жив ли аппарат или нет )) Мені здається, що kotiko потрібно було чиркати кінцем електрода, а не тикати ним. Мій також приварить електрода і зробить з нього лампочку, якщо ткну електродом в деталь. Я ведь только учусь (ц) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2013 Я ведь только учусь Не зупиняйся. На змінному струмі важко вчитися - капризний (моє враження). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2013 Закушуй, Колян. Начнем с того что мы не пьяны (пока). Нашел сегодня того друга который давал мне схему по которой сделан мой сварочник. Надо только заехать--забрать. Это будет во вторник. Простите друзья если отвечал не совсем правильно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2013 Ребята! Схема есть, пробовал фоткать, но там плохо видно. Если кто готов получить по почте. нормально прорисовать и выложить--контакты в личку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2013 У мене сканер є - можу відсканувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2013 VETERAN, Звичайнотдомовимся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2013 Хочу зробити собі подарунок - маску хамелеон для зварювання. Ціна коливається від 250грн. до 8 ( Я бачив тільки одну різницю - є на батарейках і з акумулятором. На базарі радили якусь "Дніпро". Що порадите? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kotiko 2 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 VETERAN, Где-то читал отзыв, что от неё глазки болят, потому что не успевает переключиться и всё равно ловишь зайчика. Ну и в продолжении начатой темы сообщу: пошёл мой аппарат в металлолом. На замену был приобретён инвертор Kaiser NBC-250 Profi. Хоть и китаец, но аппарат зверь. Я доволен. Потихоньку упражняюсь в сварке, запилил себе печку на отработке в гараж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kollega 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 (змінено) Ну и в продолжении начатой темы сообщу: пошёл мой аппарат в металлолом. На замену был приобретён инвертор Kaiser NBC-250 Profi. Хоть и китаец, но аппарат зверь. Я доволен А я ж говорилУ самого на горизонте уже появился легкий призрак инвертора. Счас гляну на характеристики твоего. Посмотрел, ХОЧУУУ! Змінено 29 грудня 2013 користувачем Kollega Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 4 березня 2014 Схема есть, пробовал фоткать, но там плохо видно. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах