Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Народ можливо не в тему, але така штука в суботу мені на СТО міняли задній правий тормозний циліндр, ну й там відповідно підлили тормозної рідини там прокачали тормоза - ну всяке таке. Й сьогодні й вчора зранку помічаю таку штуку: завожу я машину, грію там хвилини дві три, не докінця прогріваю тобто машина на підсосі - пробую їхати назад... і машина їде метер-два і такий звук так якби я в щось вдарився.... і не їде далі як не газуй.... далі їду вперед пів метра, потім знову назад - знову пів метра метер, і той же звук.... що це таке може бути? Можливо ізза того що забагато тормозної рідини залили чи щось таке чи циліндр не дуже хороший попався?. Проблема зникає коли я там їду 5-10 хвилин.. Підїзджаю назад у двір тоді задній хід безпроблем... їздиш як хочеш.... Можливо масло нерозігрівається у мості чи в чому проблема ж то може бути... ну звук такий як ніби об щось я вдарився задом..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Morpheus, скорее всего это они чего-то там накосячили, на СТО... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Більше не буду до них їздити.... реально стало тільки гірше ніж було взагалі до ремонів... окрім амортизаторів.... чи може таке бути якщо забагато тормозної рідини залили? просто кажу така проблема тільки на холодній машині....можливо через те що ще сам циліндр розпрацювався? Чи щось таке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 чи може таке бути якщо забагато тормозної рідини залили? Тогда бы она просто с бачка через верх потекла бы, и всё. Кода-то был у меня МТ10-36 "Днепр". Выезжаю с двора - бах/дёрг- заглох. Назад откатился с горки (стоял уже в калитке), завел, тронулся - дёрг - заглох. Назад откатился опять. Задом и закотил в гараз. Что оказалось? Слетела пружина с колодки тормозной, так как была сильно растянута, и при движении вперёд её наматывало и клинило колесо. Я к чему веду - причина может быть банальной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Ок ну але при прогрітому ж моторі їздить що взад що вперед шикарно без ніяких проблем, вот сьогодні вечором спеціально перевірю прогрію машину, й поїду на майданчик проїду цілий круг задом чи немає нічого підозрілого... хм... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Тогда я не знаю... Нужно ещё чьё-то мнение выслушать. Подождём. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Слетела пружина с колодки тормозной, так как была сильно растянута, и при движении вперёд её наматывало и клинило колесо. Я к чему веду - причина может быть банальной. Тоже склонен думать о том, что слетела пружина и колодку "прикусывает". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Ок сьогодні спробую прокататись, й подивлюсь чи не буде клинити на прогрітій машині якщо буде - розбортую колесо й попробую глянути на ту пружинку..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Morpheus, ты бы сперва снял барабан и убедился что все на своих местах, а уж потом выезжал. Тормоза - система не прощающая шуток и халатного отношения. Не дай Бог на скорости климанет - беда будет. Там полчаса собрать/разобрать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 А может у него и не тормоза вовсе?... Поддомкратить по очереди задние колёса и рукой крутнуть - есть что-то подозрительное - разбирать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Можливо не тормоза... бо місяць перед тим міняли сальник пів осі моста..... трошки перло масло звідти... але зараз все вроді ок... потім циліндр тормозний лопнув ось і поміняли в суботу цю.. скину сьогодні-завтра фотки... Глянете скажете ок чи не дуже... Добавлено через 28 минут Ось фото мого моста.... правда сьогодні у нас був дощ тому не знаю чи обєктивні фото мої будуть.. але тим не менше гляньте й можливо щось підкажете.... також там є фото там де міняли циліндр - це після заміни... Посилання Посилання Посилання Які у вас думки щодо цього?.. Чи по фото нічого не скажеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 (змінено) Фото не открываются. Я выкладываю через этот - Посилання Сорри, уже открываются. По этих фото ничего не скажешь, кроме того, что течёт сальник хвостовика и сальник полуоси. Когда у меня погнало масло с полуоси, то я там потом всё насухо вытер везде, чтобы и грамм масла до колодок не добрался. Змінено 13 листопада 2013 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Все ж таки напевно фігово сальник півосі замінили? хоча вони як я поняв не витирали від масла міст і все решту, бо як я приїхав до них й казав що там щось не то то вони кажуть та то ще тіпа старе масло.. ну тіпа в дійсності воно просто як вологе виглядає, тіпа там як такого чогось я не зачав, рівень масла казали що в нормі у мості... хз.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Может криво собрали колодки с планками. А скорее всего трос ручника под замену. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jokers2013 4 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Была проблема после замены тормозного цилиндра.Но у меня было когда тормозиш,то колесо где меняли цилиндр хватало сильнее аж след на асвальте был.Решило все замена троса ручника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Всё проще на опорниках где стоят колодки стоят экцентрики выставь их в ноль и проблема исчезнит. номер 8 1 – колесный цилиндр; 2 – рычаг ручного привода колодок; 3 – колодка тормоза; 4 – чашка и опорная стойка колодок; 5 – трос привода стояночного тормоза с оболочкой; 6 – нижняя стяжная пружина; 7 – фрикционная накладка; 8 – эксцентрик регулировки зазора между колодкой и барабаном; 9 – распорная планка; 10 – верхняя стяжная пружина Вот благодаря им колодка наезжает на него и создаёт клин Эти все проблемы с тормозами появляются от не правильной регулировки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 После поездки проверьте оба барабана на предмет нагрева,или поддомкратьте и крутните колесо. Колдун стоит? Ручник- сколько щелчков?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2013 Ітак, покатався я вчора, і сьогодні зранку, але вчора не ставив на ручнік а тільки на передачу на ніч, також сьогодні ставив на передачу - проблем немає що зранку що вечором все ок їздить і вперед і назад на холодну - як люди казали проблема скоріш за все у тросі ручника, оскільки він ітак був розтягнутий - його трошки підтянули щоб нормально ручнік хватав і я на ніч його завжди ставив, тепер не буду ставити на ручнік на ніч - все ок їздить вперед і взад, ніяких клинів - знач таки з тросом ручника щось?. Всім Вам дуже дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2013 Следствия нет, но причина то осталась. Нужно всё-равно искать причину, а то мало ли что... Тьфу-тьфу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2013 знач таки з тросом ручника щось?. менять нужно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2013 Треба буде міняти., ну взагалом думаю що на вихідних гляну й спробую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2013 И стяжные пружины колодок тоже меняйте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2013 Та, я так думаю що там таки проблема в цих пружинах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2013 (змінено) Не растормажует.Трос ручника под замену!Возможно планка не на месте,ексцентрики,всё надо смотреть,мож и цилиндр не возвращается,но наврядли.Но если не ставишь на ручник,и всё ок,то трос,планка.Да,пружины как сказали выше, тоже менять,стоят копейки,а неприятностей могут подкинуть. Змінено 14 листопада 2013 користувачем alexart Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2013 Ну але проблема така була тільки на холодній машині... коли прогріта й тд всьо ок). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах