Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2013 цікавить для чого вони використовуються. а то 2 знаю о 2 не можу найти в інтернеті їх застосування. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2013 запресовка-выпресовка сайлентбл. рычагов вижу.. и...мейби второй с лева на право тяги рулевые.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2013 це я і знав ,а остальні 2 куди їх застосовують? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2013 1 зліва - для знімання нижніх сайлентблоків. 2 - для знімання наконечників рульових тяг. 3 - для запресовування верхніх сайлентблоків. 4 - для запресовки нижніх сайлентблоків (зовнішня частина впирається в гайку болта балки і притримує нижній важіль, а внутрішня накручується на різьбу і запихає сайлентблок у важіль). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2013 могу ошибатся, но 1, 3, 4, это и есть запресовка выпресовка сайлент. рычагов. а во второе - именно такого раньше не видел..хз угадал и второе) но именно такй первый раз вижу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2013 VETERAN на 4 пристосуванні немає больта е тільки те що на фоткі може знаїте якій там мае бути болт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2013 Юрчик.К, 3 и 4 одно целое.. Посилання там на одной из фото есть все сьемники. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2013 Geser яб не сказав з там в 4 е гайка а в 3 е болт з гайкою не стиковка. о іце Люди підскажіть що це таке?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2013 VETERAN на 4 пристосуванні немає больта е тільки те що на фоткі може знаїте якій там мае бути болт? Замість болта там вісь нижнього важеля. Це пристосування для заміни без зняття з машини. Користуюсь таким набором вже дуже давно. Добре змасти різьбу - туго крутиться і швидко зношується. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2013 да я всі їх позмащую просто подарили то вот помаленько освоюю техніку. а то до цього знімав))) підручними засобами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
се рж 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2013 Geser яб не сказав з там в 4 е гайка а в 3 е болт з гайкою не стиковка. о іце Люди підскажіть що це таке?? Це редуктор до газового балона маленького Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах