quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 а че продал то?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Чоткий П., чисто ради интереса - зачем именно нива? за городом живешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Ну несовсем продал-подарил зачем Нива? Просто понравилась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 прийму в дар ниву Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 я бы себе лучше руку отрезал чем ниву за 5куя купил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 и дорог наших ты наверно невидел Ну просил он 4900,а потом было самое интересное-торг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 встану в очередь на подарок-ниву)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Чоткий П., за 3 отдал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 я бы себе лучше руку отрезал чем ниву за 5куя купил ты не шариш, там колэса и выхлоп на 3 куе, но вот на остальные 2 напрягает шланг сапуна в асвальт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Подарил??))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 quitka, к сожалению яделаю подарки только тем,кого близко знаю шланг сапуна в асвальт -это дань месной моде.Или думаеш у нас за экологию кто-то переживает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 это дань месной моде Добро пожаловать на форум! (скоро узнаешь, что это за "мода") Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Shostak, представляеш-мне немного больше лет,чем тому пацыку с моей авы,и что значит снятый шланг сапуна я очень хорошо знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2014 Я извиняюсь конечно, но как-то это не разумно купить ниву за такие деньги... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2014 Вот и я думал об этом. Я скоро свою продавать буду. На авториа цена таких же 6-7 куе. Думаю продажа будет долгой... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах