Серёга 92 1 Скарга Опубліковано: 2 січня 2014 Кто то пользовался таким "чудо" коммутатором ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 2 січня 2014 давно у меня стоит, уже лет пять наверно. Что интересует конкретно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 січня 2014 а что за датчик? и для чего он? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 2 січня 2014 Emissions, если в двух словах то этот коммутатор при возникновении детонации автоматически корректирует УОЗ. Есть одна особеность - корректно работает если на машине ничего не грюкает, не болтается, не дребезжит, одним словом - на исправной машине. А подробнее почитать можно воспользовавшись поиском Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 2 січня 2014 у меня тоже такой девайс стоит, слишком чувствительный ДД, зимой отличная штука - в лютый мороз старт с полутыка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 січня 2014 хм, интересная штука, прям заинтриговали, и сколько сие чудо стоит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 2 січня 2014 И у меня стоит на машине такая приблуда.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 січня 2014 Вот нашел неплохой мануал по установке Посилання да, Астро этот ~300 гривен стоит... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Серёга 92 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 получается вещица полезная ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 получается вещица полезная ? она то полезная, но и цена тоже, почти в цену БСЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 получается вещица полезная ? полезная, но я бы её немного доработал. 1. ДД заменил бы на менее чувствительный от какой нить инжовой волги может 2. сделать так, чтоб датчик работал только при нажатой педали газа (концевик+реле как вариант), как работает на многих инжовых двигателях Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хтось 9 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2014 поставив собі такий комутатор, катаюсь з ним пару тижнів, реально убрав детонацію яка в мене була при нагрузці на 3 передачі через високу ступінь стиску - мотор на коротких шатунах, тільки ДД не вийшло закріпити на блок, отвір просверлив а різьбу толком ненарізав, прийшлось вцепити на шпильку впускного колектора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2014 всю эту трахомудию заменит ручной корректор угла зажигания,который стоит до сотни,и позволяет подправлять зажигание прямо из салона легким движением руки" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2014 а мне вот интересно как? оно как то трамблер крутит что ли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 а мне вот интересно как? оно как то трамблер крутит что ли? да,под капотом сидит негр с транспортиром и ключём на 13 и крутит трамплёр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Agronom 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 хорошая штука, детонацию убирает. Дд работает нармально на класикомоторе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хтось 9 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 (змінено) а мне вот интересно как? оно как то трамблер крутит что ли? в обичном БСЗ датчик хола посилає сигнал на комутатор, а комутатор дає напругу на первичну обмотку катушки, а в АСТРО датчик хола дає сигнал на комутатор, а комутатор при наявності сигналів від ДД, затримує подачу напруги на катушку, так виходить чуть пізнше запалювання тільки в той момент коли є детонація. Змінено 22 лютого 2014 користувачем Хтось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 15 травня 2014 А как такая штука будет работать на пропане? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 16 травня 2014 а на пропане бывает детонация? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Agronom 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2014 Не поверите, бывает! Задулся раз на нефтеке и охренел. Даешь газу, а движок звенит. Вобще не понимаю как это могло так быть. Задулся опять на ОККО-полет нормальный) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 16 травня 2014 Ну если у вас на пропане бывает детонация-то такая штука будет работать и на пропане Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 16 травня 2014 На бензин и на газ надо выставлять разные углы зажыгания. Если отрегулировать нормально на бенз, то на газу едет не очень, а если искать золотую середину то ни на бензе ни на газу нормально не едит. Вот и интересуюсь поможет такая штука в моем случае? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Agronom 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2014 Нет, не поможет. Если выставить угол на газу, то оно для бензина будет настолько рано, что в этой штуковины не хватает диапазона правки УОЗ. Я сам езжу с таким коммутатором. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 17 травня 2014 Спасибо за ответ. Тогда не буду даже тратить деньги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах