Slavento 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Привіт всім. Залишив я свій автомобіль в гаражі на 2 неділі. А коли прийшов виявилося на даху авто потріскалася вся фарба . Тільки на даху. Більше ніде. Гараж не отоплюється. Метал як новенький видно на фото. В чому може бути причина? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Жесть, впервые такое вижу... Авто давно покрашено? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Плохо выготовили перед покраской. Не заматовали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Slavento 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Це 3-тій рік( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Какой краской крашена? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Slavento 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 (змінено) Колір бєжевий(сафарі). А саму фірму і як вона називається я не знаю((( Змінено 9 лютого 2014 користувачем Slavento Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Колір бєжевий(сафарі). А саму фірму і як вона називається я не знаю((( Конкретика зашкаливает Если какойто заборной краской крашено то неудивительно,ожидай того самого на остальных элементах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Slavento 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 DIMON-72, я не знаю якою фарбували до мене... на "заборну" не дуже схожа... Мабуть краще тоді її всю перефарбовувати((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Мабуть краще тоді її всю перефарбовувати((( Хорошими материалами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Самая плохая краска...я такого не видел никогда...Шок...Мне кажется что слой очень толстый? Прямо 1мм коржы? Может в этом причина!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 50% подготовка 50% краска Нельзя точно утверждать но либо краска,либо подготовили (возможно крышу необезжирили перед покраской) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 (возможно крышу необезжирили перед покраской) Это ее надо было солидолом намазать перед покраской. Я такого не видел никогда при самых плохих 50% подготовка50% краска Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Класс. Як у мене було. Тільки моя почала злазити вже на другий рік. І фарба була дорога. Тільки у мене так злазила з капота і багажника. Я навіть не перемальовував - купив інші, а вже ті помалював. Тим майстрам, які малювали, руки ззаду як бантик зав'язати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 VETERAN, Чи не причина в затираннi занадто мiлкою наждачкою i як наслiдок зменшення адгезii? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 У моєму випадку, я так вважаю, справа у воді. Малювали зимою, підігріваючи приміщення (гараж з повішеною плівкою) відкритим полум'ям газу. Холодні деталі запотівали після обезжирення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Zir, як варіант я й сам таке вперше бачу, хоч фарбами більше десяти років займаюсь я коли через рік якось після першого фарбування горе-майстром перефарбовував, то теж знімав сам цілими плівками, але щоб сама...ні, такого не бачив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Это ее надо было солидолом намазать перед покраскойх Имхо ,тогда б вообще нечего неполучилось бы.Литолом мазать надо ize] хочч фарбами більше десяти років займаюсь . Как ты ими занимаешся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dan241 4 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Спробуй поїхати до тих покращиків що красили і запитати як це називаеться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Спробуй поїхати до тих покращиків що красили і запитати як це називаеться! И толку от этого? ,, Сразу извенятся и бесплатно перекрасят'' -такое врядли случится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 У моєму випадку, я так вважаю, справа у воді Цiлком згоден. Не в образу--малювати було треба лiтом (розумiю малюеться коли е час на мiнiмальнi бiзнес втрати( або якщо взимку -то не за 500$)))))) За такi грошi вони навiть i не думали робити якiсно))) В мене теж е втрати--внаслIдок того що машина стоIть у тiсному навiсi водiйська дверця вiдкриваеться неповнiстю, внаслiдок чого протискаючись робочою курткою з грубого матерiалу-ось вона-- зробив протерту цятку на ребрi задньоI дверцi розмiром з сIрникову голiвку. Фото цятки нема, зараз там темно. P/S Так, хвастаюся по децкi, так як випив вина,зробив своiми руками i тому маю право нагадати стару iстину--хочеш зробити щось якiсне--зроби сам, тодi не буде таких тем. (Або не жалiйте грошей на справжнiх профессiоналiв) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 DIMON-72, спочатку продавав і потроху підбирав, потім пішов на свої хліба, фарбую фасади до меблів, які виготовляю, фарбую за потреби свої машини, кілька разів знайомим автодеталі фарбував. А що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Andriy1352, Та нiчого ,просто поцiкавився. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Один раз повне малювання Зіла кумового було)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 випив вина,зробив своiми руками i тому маю право нагадати стару iстину--хочеш зробити щось якiсне--зроби сам Zir, вино теж сам робив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2015 Ця тема була перенесена з розділу Кузов" rel="external">Посилання. Переніс: Apache" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах