semdj 84 Скарга Опубліковано: 29 березня 2014 Emissions, согласен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 29 березня 2014 Добавился, Limur4ik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 Ребята,а есть приложение для самсунг s3600i,не смарт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 alexart, нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 Блин,надо или микрофон брать,или наушники с ним.А чего лучше взять тогда?А то я только слушаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 Блин,надо или микрофон брать,или наушники с ним.А чего лучше взять тогда? что нибудь на андроиде, в районе 1000. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 Emissions,Да я больше возле ПК,телефон это второе,и то как модем в крайнем случае.А что лучше: микрофон брать,или наушники с ним. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 alexart, а, наушники с микрофоном, практичней же будет) 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 Я тоже к этому склоняюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Buzyan 9 Скарга Опубліковано: 11 червня 2014 В Зелке давно. Добавился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Knjaaz 7 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Хорошая штука - зелло рация! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах