ustisv 2 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2014 Antop, ага, так эти замки-открывашки венгерские оказывается. Уже пару лет стоят такие на обеих форточках - удобно, никак руки не дойдут родные приклеить. Повезло же Манишке с Хозяином! Удачи Вам! 1 Antop відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 15 травня 2014 Мой автопарк пополнился еще парочкой автомобилей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2014 Давно не писал тут - машина больше стоит, чем ездит, особо интересного ничего не напишу.... Но сегодня выдался хороший денек и я дал ей пробежаться немного...Ну и фото по поводу.. Заодно и избавился наконец от уродских задних подкрылков. Скажу сразу - арки обработаны, машина по грязи не ездит - так что не страшно. Пришлось, правда, крепление брызговика приделать, а то раньше они висели на подкрылках. По случаю установил новые, более правильные, брызговики (спасибо Сереге Galw ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
doctor 9 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2014 З приводу бризковиків,не знаю як на 2101,а на 2106 саме такі бризковики встановлювалися з заводу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2014 клас! я так розумію червона тепер теж буде доводитись до автентичного вигляду? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2014 TVM, навряд чи...в усякому разі не зараз.... вона була зроблена для комфортної їзди з умовним дотриманням класичного зовн. виду. Такою вона мені й подобається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 1 березня 2015 А попельнички задніх дверних ручок 2101 у хромі - це хендмейд, чи такі по заводу ставились колись? А то ніколи їх не зустрічав таких Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 1 березня 2015 TVM, Здається, я їх разом з ручками купив. З Фіата. На 16 стор. є фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 2 березня 2015 Здається, я їх разом з ручками купив. З Фіата. На 16 стор. є фото ну я бачив це фото а вони ідентичні попельничкам 2101, тобто влазять в копійочні ручки? просто зустрічав якось такі хромовані в копійочних ручках і не пойму що це було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 24 липня 2015 Обновлю трохи бортовик. Машина застоялася в гаражі, тому коли видалося кілька вільних годин, вирішив виїхати, провітрити, змити пилюку.. Трохи незвично - закинув 15 грн, то вже не знав, що ще мити.... І то з піною, воском, омос-водою..... Купив недавно по халявній ціні такий ось чохол - накривати машину від пилюки в гаражі. Взяв Л-ку, але треба було б М-ку, бо трохи великуватий... Також попався мені комплект таких протиідкатних упорів - не зміг не купити. Щось типу як аксесуар в багажник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 24 липня 2015 нарешті бортовик зашивелився а халявна ціна чохла - це скільки? бо теж думаю собі прикупити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 24 липня 2015 TVM, 150 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 24 липня 2015 Antop, еммм, а є можливість ще такий один взяти? ну але вже М-ку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 24 липня 2015 TVM, навряд чи.... То я чисто випадково в чувака на секонді надибав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
big66 3 Скарга Опубліковано: 24 липня 2015 (змінено) похожий чехол " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання через месяц на улице - разорвался в хлам, солнце и ветер не желательно Змінено 24 липня 2015 користувачем big66 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах