Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Antop, ага, так эти замки-открывашки венгерские оказывается. Уже пару лет стоят такие на обеих форточках - удобно, никак руки не дойдут родные приклеить.

Повезло же Манишке с Хозяином! Удачи Вам!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Давно не писал тут - машина больше стоит, чем ездит, особо интересного ничего не напишу.... Но сегодня выдался хороший денек и я дал ей пробежаться немного...Ну и фото по поводу..:bk:

Зображення

Заодно и избавился наконец от уродских задних подкрылков. Скажу сразу - арки обработаны, машина по грязи не ездит - так что не страшно. Пришлось, правда, крепление брызговика приделать, а то раньше они висели на подкрылках. По случаю установил новые, более правильные, брызговики (спасибо Сереге Galw :az:)

Зображення

Поділитися повідомленням

З приводу бризковиків,не знаю як на 2101,а на 2106 саме такі бризковики встановлювалися з заводу!

Поділитися повідомленням

клас! я так розумію червона тепер теж буде доводитись до автентичного вигляду?:)

Поділитися повідомленням

TVM, навряд чи...в усякому разі не зараз.... вона була зроблена для комфортної їзди з умовним дотриманням класичного зовн. виду. Такою вона мені й подобається.

Поділитися повідомленням

А попельнички задніх дверних ручок 2101 у хромі - це хендмейд, чи такі по заводу ставились колись? А то ніколи їх не зустрічав таких

Зображення

Поділитися повідомленням

Здається, я їх разом з ручками купив. З Фіата. На 16 стор. є фото

ну я бачив це фото:) а вони ідентичні попельничкам 2101, тобто влазять в копійочні ручки? просто зустрічав якось такі хромовані в копійочних ручках і не пойму що це було:bw:

Поділитися повідомленням

Обновлю трохи бортовик. :)

Машина застоялася в гаражі, тому коли видалося кілька вільних годин, вирішив виїхати, провітрити, змити пилюку.. Трохи незвично - закинув 15 грн, то вже не знав, що ще мити.... І то з піною, воском, омос-водою.....:bw:

ЗображенняЗображення

Купив недавно по халявній ціні такий ось чохол - накривати машину від пилюки в гаражі.

Зображення

Взяв Л-ку, але треба було б М-ку, бо трохи великуватий...

ЗображенняЗображення

Також попався мені комплект таких протиідкатних упорів - не зміг не купити.:bk: Щось типу як аксесуар в багажник

ЗображенняЗображення

Поділитися повідомленням

нарешті бортовик зашивелився:) а халявна ціна чохла - це скільки? бо теж думаю собі прикупити

Поділитися повідомленням

Antop, еммм, а є можливість ще такий один взяти? ну але вже М-ку?:)

Поділитися повідомленням

TVM, навряд чи.... То я чисто випадково в чувака на секонді надибав...

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз