deniska 5 Скарга Опубліковано: 4 березня 2009 Alehandro а как 01 с сетками на стойках??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alehandro 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2009 deniska Я же говорю, что все железо менялось, кроме дверей капота и багажника. Крыша тоже менялась... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alehandro 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2009 Вот вечерком прикидывал как будет смотреться машинка на 14 колесах.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 5 березня 2009 AlehandroСтавь какие и должны были стоять.... т.е. 011-е это же 011 а не 01. +1, родные бампера 011 Неа, это 01, просто когда варили железа по 01 небыло, вот и поставили 011 железо. И потом торпеду нашел дядькину от 011... А по паспорту это 01. Но думаю с 01 бамперами будет отлично. ну там морду и зад переварили - это ясно, а стойки задние тоже меняли? :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alehandro 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2009 Edifier Помоему, да.... Раньше не было этих решеток... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 5 березня 2009 я себе тоже хотел такие но сел на 15))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alehandro 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2009 deniska И как R15? Не затирают? и какая резина? А тормоза переделывал? А фоту можно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 5 березня 2009 Alehandro По чем диски купил? С резиной? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alehandro 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2009 deniska Диски твои уже видел. WAZ Диски с резиной брат отдал, у него 10-ка и он будет брать себе новые. Резина 185/65R14 Toyo Proxes CF1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alehandro 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2009 Народ у кого завалялать накладка под дерево на торпедо 011. Вот сюда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alehandro 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Долго меня тут небыло.. На днях заказал стоковые суппорта в сборе , буду меня тормоза по кругу.... скоро отпишусь и выложу фотки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alehandro 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 Вот пришли мои супорта и диски... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wood100k 7 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 Прикольно.... А что за диски такие? На классику? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 А чьего производства диски тормозные? Просто там даже штамп ОТК имеется... И сколько денег отдал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alehandro 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 Да, диски на класику. Диски Авто-реал, отдал 110 денег за диск... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alehandro 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 И эти тормозные диски я уже видил у одного форумчанина... Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alehandro 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 Я вот думаю покрасить суппорта какой-нить красочкой.. не подскажите какой? наверно термостойкой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 Alehandro Обязательно краской устойчивой к температуре, обычная слезет быстро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alehandro 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 Вот еще недавно поставил реле для регулировки скорости стеклоочистителя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 хорошие диски, себе тоже такие поставил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах