Wild 108 Скарга Опубліковано: 2 липня 2016 Катаемся понемногу! Из обнов - чехлы на сиденья в камуфляже "дубок" ну и немножко видео как бежит комплект (36-38 км в ч) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 2 липня 2016 У меня висит 30ка и скорость 32 км. Так шо твой шустрей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 2 липня 2016 alligato, у тебя и карабль тяжелее и килевастее для прога 4 под 30кой 32 км в час это норма! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 24 липня 2016 тягал я корпус на лафете... тягал я корпус и по берегу ( 50 метров до гаража) и понял что не моё это! купил место на причале непередаваемое ощущение, когда корпус поднять/опустить можно за минуту... а шагать до дома всего 10 минут! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 24 липня 2016 (змінено) Wild, Поздравляю!Теперь проще будет. Змінено 24 липня 2016 користувачем alexart 1 Wild відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 24 липня 2016 Классная штука, у нас такого не встречал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 25 липня 2016 alligato, у нас то ли на подвеске, то ли на берегу на "ёлочке" ( общая поворотная тележка на рельсах), а вот так как у Вас просто рядами привязанные к берегу такого нет вообще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 25 липня 2016 Wild, Почитываю тему,хоть и нет лодки,и водоёма нет,но интересно!Красота! 2 Wild та alligato відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 25 липня 2016 (змінено) alexart, сниму как то заезд на наш причал))) это такая помесь богатства и бедности)))) контраст еще тот Змінено 25 липня 2016 користувачем Wild Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 26 липня 2016 Колян ты уже мотор на газ перевел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 26 липня 2016 ниму как то заезд на наш причал)) Wild, Интересно,посмотрим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 26 липня 2016 (змінено) yurecgod, Юрец нецелесообразно видео с причала Змінено 26 липня 2016 користувачем Wild 2 alexart та yurecgod відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 28 липня 2016 просто катаемся с малым... ну и ништяками хвастаюсь: эхолот,навигатор с картой днепра с глубинами и самое главное ПОДСТАКАННИКИ)))) 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 28 липня 2016 Wild, Хорошие ништяки,и главное подстаканники 1 Wild відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Buzyan 9 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2016 (змінено) Второй сезон эксплуатирую лодкомоторчик с бензокосы. На днях намочили ручку газульки а там кнопка остановки мотора. Я надыркаля свечкой наигрался пока не признались. Потом стряхнул ручкой и мотрчик запустился. Отакэ. А так работает нормально. По три км в одну сторону пройти это ж не веслами махать. Бачка 700 грамм хватает. Змінено 6 серпня 2016 користувачем Buzyan 1 Wild відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2016 Buzyan, на тролл хорошая вещь!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2016 Для тех кто хочет иметь яхту 2 Wild та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2016 Недавно проапгрейдил музыку в лодку: 1.Купил на магнитолку брызгозащиту... 2. Купил б.у колонки с домашнего кинотеатра 5.1 LG - установил на корму пару ( фото позже). на носу в полубаке поселил саб)))) теперь мы едем и красиво и громко))) 2 alexart та alligato відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2016 (змінено) Выехали с женой подорожить немного щуку... Змінено 20 серпня 2016 користувачем Wild 2 yurecgod та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2016 alligato, я смотрю кто-то созрел на более серьезное по двиглу стоит ли оно того... мож все таки ино? хотя если как на форуме купили МС40 за около 10000 новый с завода, то я б тоже взял нго б не раздумывая.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2016 Wild, есть один чувак и у него есть две сороковки, но хочет продать одним лотом. Может сбросимся? один тебе и один мне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2016 alligato, че по чем? если за адекватные деньги то... подумаю ( чет уже на 4-т ино настроился но денег покамись тока половина) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2016 ответ в личке. Тот чувак явно с этой страны сваливать решил, вот и начал распродажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2016 (змінено) ИТАК СБЫЛАСЬ МЕЧТА!!!))) Ямаха f50 ( 50 японоконей) 2000 год 4 такта,4цилиндра, 4 карба, трим пришлось под него переваривать транец, что впринципе итак планировалось ну и крейсерские обороты расход на этих оборотах 10 литров и скорость 45-46 км в час максималку развил в одно лицо 62 км в час при оборотах 5200, что есть недокрутом ( надо ставить алюминий 14 шагом) Змінено 29 жовтня 2016 користувачем apache 2 alexart та alligato відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2016 Нуууу ваще.... А я покамись музло юзаю, прикупил комплект колонок с буфиром.... А звук давать пока будет вот эта штучка ну валит что соседи позвонили и попросили сделать потише 1 Wild відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах