Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 липня 2014 куди саме і коли саме? а то я теж в кінці серпня хочу махнути в сторону Карпат на Прут чи Дністер...якщо не проти і дозволяє ситуація могли б скооперуватись в планах направление Andriy1352. хорошее местечко. скооперироваться? даже не знаю. так как в авто будет 4 человека. может ты к тому времени свою соберешь? на газ там понты получится))) выезд намечен 26 августа в ночь. ближе к той дате будет все ясно. я предложил своему другу с его девушкой. но он тип скользкий, возможно места будут) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 липня 2014 Andriy1352, ну швидше не Дністер а Прут - на Дністрі відпочивали з Afft-ом то мені наприклад дуже сподобалось, але вже хочеться так би мовити далі в гори. думаю теж якись будиночок чи базу відпочинку. якщо точніше то поки думаю за Делятин - на 30 км північніше Татарева. назбирається людей на клубний заїзд)) було б файно )) Creativ4eg, може й свою зберу, в крайньому випадку - рюкзак, вокзал, Карпати напрямок думаю приблизно той же, ну а взагалі ближче до кінця серпня буде видно - мо й взагалі нікуди поїхати не вийде (тьфу-тьфу-тьфу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 17 липня 2014 Creativ4eg, надумаєш їхати, дай знати, може якось виберусь і підтянусь до тебе на день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 липня 2014 PavelV, збирвй обов'язково і хай все вийде! 1 PavelV відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 липня 2014 Creativ4eg, надумаєш їхати, дай знати, може якось виберусь і підтянусь до тебе на день Не питання) в планах їхати саме в тому напрямку. Можливо буду в Діловому. Там різниця в 40-50 км здається. Але більше сподобались і умови і цікавість у місці відпочинку автора теми) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 17 липня 2014 рюкзак, вокзал, Карпати Насмешил Природа - супер. И ценник на жилье очень адекватный. Тоже планирую, но в следующем году. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 липня 2014 Creativ4eg, а я вже не знаю - розібрав щойно повністю двигуна - ремонт вийде дороще і довше як сподівався але будемо намагатись якось поїхати - а точне місце мені не принципово - головне річка, гори і демократичні ціни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 (змінено) Хлопці, привіт всім! Післязавтра їдемо з Києва в сторону Ворохти: спочатку Київ - Дубно - Кременець - Почаїв , потім через Зборів-Бережани-Рогатин-Бурштин - повз ІФ, далі через Яремче, зупинка в Микуличині - Ворохта, повна зупинка тут, вихід на Говерлу і ночівля внизу.. Хто що скаже про цей маршрут? Які є нюанси, як стан покриття доріг? На наступний день плануємо на озеро Синевір, я ще так думаю, через Рахів краще, в центрі Європи пофоткатись) Чи назад, через Яремче, далі Рожнятів, Долина - Вигода і до заповідника?.. Наступний маршрут з Синевірського заповідника заїхати в Нижнє селище, потім через Хуст по Н-09 на Мукачево, в Середнє, далі через Баранинці, Розівку і в Чоп.. тут привал на ніч.. А вже на наступний день звідти додому, в столицю) Хто був , що порадите? Де краще ночувати, їсти, пити? Як зараз дороги по останнім двом маршрутам? Наперед, дякую! Змінено 15 вересня 2014 користувачем Afft Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Afft, Шо серьёзно ну ты монстр... Afft, Жену за руль пусти а то уснёшь тут дето на 2т км выходит даже больше.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 reanimation, та не, я штурманом, сменщиком водителя и просто пассажиром.. У Маши, с её работой, к сожалению, не получаеся((.. плюс, это протяженность всего маршрута.. ты шо, за один присест бахнуть 2к км я б точно не смог.. там на три дня пути расписано и на 4й домой, в Киев) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Хлопці, привіт всім!Післязавтра їдемо з Києва в сторону Ворохти: спочатку Київ - Дубно - Кременець - Почаїв , потім через Зборів-Бережани-Рогатин-Бурштин - повз ІФ, далі через Яремче, зупинка в Микуличині - Ворохта, повна зупинка тут, вихід на Говерлу і ночівля внизу.. Хто що скаже про цей маршрут? Які є нюанси, як стан покриття доріг? На наступний день плануємо на озеро Синевір, я ще так думаю, через Рахів краще, в центрі Європи пофоткатись) Чи назад, через Яремче, далі Рожнятів, Долина - Вигода і до заповідника?.. Наступний маршрут з Синевірського заповідника заїхати в Нижнє селище, потім через Хуст по Н-09 на Мукачево, в Середнє, далі через Баранинці, Розівку і в Чоп.. тут привал на ніч.. А вже на наступний день звідти додому, в столицю) Хто був , що порадите? Де краще ночувати, їсти, пити? Як зараз дороги по останнім двом маршрутам? Наперед, дякую! Я хоч з іншого боку їздив але дещо повідомлю. Кременець-Почаїв була торік непогана дорога. Яремча-Татарів-Ворохта непогана. В самій Ворохті караул:eek:. Далі до кпп перед Говерлою асфальт а далі кам'яна дорога попри річку до підніжжя Говерли. Наразі чим можу. 1 Afft відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 VTLK, суперовий!), взяли світле та житнє. гарна там пивоварня. завтра візьму ще Добавлено через 31 минуту Гарний шашлик. Я теж брав пиво там. Дуже сподобалось. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Гарний шашлик..... Я теж брав пиво там. Дуже сподобалось. ....знову тягне до того пива...до того м'яса, гір та річки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 ....знову тягне до того пива...до того м'яса, гір та річки Буду там проезжать скоро обязательно затарюсь пивасика. У меня ситуация ваще интересная я на след неделе еду в Коммандировку в Кузнецовск (Ровенская обл.) приезжаю от туда...день на сборы и опять на Западную ггг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2014 короче, їхали ми їхали і все-одно завтикали в Микуличині зупинитись і купити того пива.. я був у розпачі(( а повертатись вже не було часу(( але нічого. я наступного разу точно не провтикаю!)) але поїздка була дуже насичена, особливо місцеві дороги, яких там просто немає(( але ми не втрачали настрою і гумору.. навіть зустріли по дорозі на Рожнятів таких самих киян, які теж їхали тими дорогами без доріг по навігатору і які, так само сміялись з нас, як і ми з них фоточки комусь цікаві?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2014 фоточки комусь цікаві?)) Ще й питаєш?? Звичайно цікаві! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2014 Да, давай фотки!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2014 Автору теж цікаво:beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2014 (змінено) Перед Говерлою Далі йдемо) Оті маленькі цяточки - то люди) А от таку брусницю ми їли На вершині! На Синевирі Змінено 23 вересня 2014 користувачем Afft 3 VTLK, Николай-01 та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2014 Afft, Красота... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2014 Блін, як красиво.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2014 Знайомі краєвиди Класні фото-зачот! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2014 reanimation, Николай-01, Andriy1352, дя-ку-ю!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2014 reanimation, Николай-01, Andriy1352, дя-ку-ю!! Достойний дописувач тєми!:thumbup: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2014 Afft,Блин, фотки - шик!Не удержался на работе и с телефона пересмотрел!))) По доброму завидую!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах