Тоха 185 Скарга Опубліковано: 12 липня 2014 Красота. И зачем ехать за кордон.Спасибо за фоты На следующий год сьездим. Приятного отдыха. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 липня 2014 Тоха, та бачив тут і поляків і чехів хоча в них теж є гори... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 липня 2014 Ворохта їдем до Говерли стежга в гори поживитись Говерлу водоспад Гук взяли місцевого микуличинського пива Катались сьогодні цілий день. машиною були на висотв 1350м, а пішки на 1900., так що свій шмат смаженини заробили, чим зараз і займаємось) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 12 липня 2014 Як півасік??)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 липня 2014 VTLK, суперовий!), взяли світле та житнє. гарна там пивоварня. завтра візьму ще 1 yurecgod відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ziban 10 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 Природа класссс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 ziban, та не те слово, це требв бачити. На честь свята пішли на платну риболовлю. Всіх з днем рибалки! 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 Andriy1352, вот посмотрел на тему и тоже решил попасть в Карпаты. место отдыха я так понимаю рекомендуешь? что по ценам обошлись проживание и питание? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 Creativ4eg, Місце мені сподобалось, рекомендую. Правда тут є багато житла. Проживання 50грн з людини, ми з жігкою і трирічною донькою заплатили 100 грн за добу. Харчувалися самі, тіки встали пили каву(чайник в номері), пізніше робили яєшню, потім їхали кататись а ввечері вже шашлик чи шось таке, хоча можна домовдятися за харчування, але самому дешевше полюбому. їздили дивились на буковель 1 Creativ4eg відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 Andriy1352, как я понял там просто населенный пункт и все местные сдают свое жилье? 100 грн в сутки за 2-х это цена более чем адекватная. задумался о поездке всерьез. бронировали номер заранее? предоплату нужно вносить? хочу после 20-го августа туда поехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 ще буковель Creativ4eg, ну тут гостинний двір Тетяна, є мігі готелі є просто окремі будиночки. Так це не база, це в селі біля річки і ліс недалеко. Ціна справді нарова. Номер забронювали за два дні без передоплати. Яблуницький перевал, межа франківської і закарпатської областей вид з перевалу на закарпаття Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 Номер забронювали за два дні без передоплати. все равно думаю за недельку другую позвоню, бронь поставлю. мало ли что) а номер по которому звонил тот что на сайте указан? хозяева как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 ну і вже традиційно заїхали за гуцульським пивом ну і вже традиційно заїхали за гуцульським пивом Creativ4eg, номер той де Надія, чоловік її Роман займається тут організацією риболовлі чи поїздок в гори на тому тюнінгованому газіку, що на фото вище. Краще, як я вже зрозумів, приїздити в будні бо, наприклад, водоспад нормально не міг зняти і за пивом сьогодні півгодини стояли-купа народу. Creativ4eg, хазяї дуже чемні, втім як і всі тут. немає такого як на нєкоторих курортах шо мол понаєхалі... 1 Creativ4eg відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ziban 10 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 Отправь мне этот кег по новой почте))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 ziban, кеги такого розміру нова пошта не приймає, тільки самовивіз)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ziban 10 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 Жаль!!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 ziban, ти уявляєш скіки булаб доставка....легше до кега приїхати)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ziban 10 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 Да но после такого кега долго не сядешь за руль)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 после такого кега долго не сядешь за руль Шо там пить?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 ziban, пити будеш довше ніж відходити)))) 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 Ну як то кажуть все хороше коли небуть закінчується....і відпочинок теж( коли їхали додому взяли ще додому в якості сувеніра Микуличинського пива, дома його і розкуштували)-батькові сподобались всі сорти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 блин, я уже жду не дождусь отпуска и поеду таки))) пиво говоришь хорошее?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 Creativ4eg, пиво класс. там було світле, медове і житнє, на останньому фото житнє, воно для мужиків, жінці більше перші два сподобались. Тобі терпіння дочекатися!)))- ми теж, як їхали додому вже планували коли наступного разу поїхати))) 2 Creativ4eg та Николай-01 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 дождусь отпуска и поеду таки))) куди саме і коли саме? а то я теж в кінці серпня хочу махнути в сторону Карпат на Прут чи Дністер...якщо не проти і дозволяє ситуація могли б скооперуватись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 PavelV, На Дністер куди? дікарьом чи так як ми їздили? я на Дністер їздю тіки з палатками, хоча там є місця де житло здають. куди саме і коли саме? а то я теж в кінці серпня хочу махнути в сторону Карпат на Прут чи Дністер...якщо не проти і дозволяє ситуація могли б скооперуватись так потихеньку назбирається людей на клубний заїзд)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах