Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 но коментс, но тонко намікну так это + тебе бабло нада давать за доставку а тут хоть бы самому туда было за шо поехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 я човна візьму нічогособі то зможем і в Чернівецьку обл. потрапити? а то це одна з небагатьох областей де я ще не був Вєлік бачу не потрібний еее...що значить не потрібен? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 нічогособі то зможем і в Чернівецьку обл. потрапити? а то це одна з небагатьох областей де я ще не був еее...що значить не потрібен? Перепливеш 3км?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 + тебе бабло нада давать за доставку ну да, ти ж в курсі - 3грн/км:lol: а так то якщо їхатиму й ближче до дати не знайдеться з ким, то моя пропозиція в силі Перепливеш 3км?) на лодці чому б і ні)) тим паче там де не затока а сама річка менше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 ну да, ти ж в курсі - 3грн/км + аренда велика. не, не пойдет а так то якщо їхатиму й ближче до дати не знайдеться з ким, то моя пропозиція в силі найдется еще кто поедет. может еще Валера поедет. так что пассажиры у тебя будут думаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 А до вужчого(1км) місця руцями нестимеш кілька км?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 аренда велика. не, не пойдет для тееб без орендної плати, тільки заправити А до вужчого(1км) місця руцями нестимеш кілька км?)) а машина по що? тим паче повторюсь - на лодці й 3 км мона навеслувати...+ можна зверху на лодку закріпити велік заднім колесом в воду і до колеса лопасті з половин пластикових пляшок - гребе не гірше моторки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Такие планы))) супер)) главное что все таки поехали) серж, туда ехать надо не бухать а отдыхать) бухать можно и на десне)... Нас все больше, это радует) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Паша, туди машина не доїде з нашого місця, тіки в обїзд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 для тееб без орендної плати, тільки заправити отэта честь серж, туда ехать надо не бухать а отдыхать) бухать можно и на десне а вот тут попрошу не командовать. я еду отдохнуть, а отдыхаю я, бухая, редко. так что не нада тут тейво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Настя, йому монастиря вистачить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Creativ4eg, це ти ще розход вєліка не знаєш - взнаєш ще передумаєш Andriy1352, от шо ви всі такі серйозні сьогодні? хоч бери й роботою займайся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Коли це я був серйозний?? Я сама несерйозність) Сьоні тіки за баблом до клієнта їздив і всьо)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Andriy1352, бабло это всегда хорошо))) ничего - вечером будет великий матч, отдохнем, у меня еще чешское пиво осталось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Теж футбола чекаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 люди походу вообще не знаю куда едут и почему там ширина 3 км Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Приїдуть-побачать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Creativ4eg, це ти ще розход вєліка не знаєш - взнаєш ще передумаєш я уже сомневаюсь возьму ли у тебя велик вообще если шо, мне подарили багажник на крышу. нада будет брать шото, есть куда положить Так что, Паша, простите, в ваших услугах не нуждаюсь 3грн/км :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Andriy1352, я за прошлый год палатку не распаковывала ни разу и на днестр не ездила.... цело горе было(( Creativ4eg, я тебе еще один отдолжить могу)) - у Валеры в гараже лежит... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Andriy1352, я за прошлый год палатку не распаковывала ни разу и на днестр не ездила.... цело горе было(( Creativ4eg, я тебе еще один отдолжить могу)) - у Валеры в гараже лежит... Розумію Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Creativ4eg, я тебе еще один отдолжить могу)) - у Валеры в гараже лежит... багажник? лучше бы велик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Creativ4eg, велика у меня нет. сама ищу кого б взять... отдолжите Квитке велик покататься... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 а вот тут попрошу не командовать. я еду отдохнуть, а отдыхаю я, бухая, редко. так что не нада тут тейво каждый отдыхает по своему, так что правильно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Emissions, ты с нами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 это 27-29? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах