Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Автонаездник, Посилання Автонаездник, грушка і каштанівка камянецького району моєї обл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 До Дунаевцыв мне 827 км Посилання Расход например бенза берем 10 .. 1600 км.. 160 л Х 14 = 2240 грн минимум на бенз каштанівка Нашел Каштановка, Крым автономная республика ар., Украина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Автонаездник, не новка а нівка берем 10 .. ти шо на горизонталках будеш їхати?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 не новка а нівка Каштанівка, Крим автономна республіка ар., Україна ти шо на горизонталках будеш їхати?? это еще и мало.. Оутлендер жрет капец(((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Автонаездник, ну не туди тобі) а сюди. в криму і хмельницьке є(було), і шо? Оутлендер жрет капец(( мажор)) а шож так багато? мій Логан, більший за лендера по салону, бере 7, якшо майже всіх обганяти, якшо спокійно 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 ну не туди тобі) а сюди. мне по ходу и не туда, и не сюда((( мажор)) То батин проглотит.. он по трассе 12 жрет.. а если спорт включить - то около 20:bm: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 он по трассе 12 жрет стісняюсь спитать скіки по місту.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 стісняюсь спитать скіки по місту.. Сколько зальешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Автонаездник, ше плюси в бік Логана, хароша машина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 ше плюси в бік Логана, хароша машина А моему старику доси (Дачии) не нравятся Мамка вобще Инфинити хотела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 А моему старику доси (Дачии) не нравятсяМамка вобще Инфинити хотела моя жінка колись теж так думала, але коли ми ту фініті вздрючили на трасі по самоє нємогу, вона зрозуміла те, що в мене в підпису. Я не хизуюся, вік не той, кажу тіки те, що робив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Я как то взула на светофоре пацана на бмв, так он аж заглох бедный от неожиданости... Догнал канеш потом и долго крутил головой...)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Я как то взула на светофоре пацана на бмв, так он аж заглох бедный от неожиданости... Догнал канеш потом и долго крутил головой...)) А на Дністер БМВ теж їде. Можеш викликати на двобій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Я как то взула на светофоре пацана на бмв, так он аж заглох бедный от неожиданости А он вкурсе был что вы с ним стартуете на "взувание"? )))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 А на Дністер БМВ теж їде. оо, то таки їде? щей в моєму улюбленому кузові Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 оо, то таки їде? щей в моєму улюбленому кузові Так шо мусиш їхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Andriy1352, кто это на бмв? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Так шо мусиш їхати доживем побачим... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Andriy1352, кто это на бмв? VTLK. доживем побачим... Які твої роки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Так, якщо нічого не зміниться то поїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 а))) то хорошо, больше народу - веселее)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Так, якщо нічого не зміниться то поїду Все має вийти. Таке не часто відбувається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Andriy1352, если мой супруг не сможет то я на хвост кому-то упаду, но полюбе поедем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Назад дороги нема) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 :ay::az::az::az::az:Назад дороги нема) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах