Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Я как то взула на светофоре пацана на бмв, так он аж заглох бедный от неожиданости... Давай, заливай! Скорее сначала он заглох, а ты в этот момент его взула!:lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Коля, давай приєднуйся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 если мой супруг не сможет то я на хвост кому-то упаду, ............. Хвосты бывают разные.. спереди тоже Коля, давай приєднуйся Коля давай на Днестр.. Может на свежем воздухе Квитке крышку наконец то выкрасишь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Дістав і надув човна для тюнінгу. Тесть його подарував в такому вигляді з коротенькими веслами. Я рішив дооснастити. Треба буде перед поїздкою ще перевірити) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 оооо, удочки нужно будет у сотрудника в аренду взять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 удочки спінінги краще. ну шоб котушка була Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 спінінги краще. ну шоб котушка була ну это понятное дело. я в общем сказал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Creativ4eg, я ше резинку візьму і дорожки. Сподіваюсь на уху буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Creativ4eg, я ше резинку візьму і дорожки. Сподіваюсь на уху буде донки всмысле? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Creativ4eg, резинка це стаціонарна донка з резинкою. вона якориться. витягнув-резинка натянулась, відпустив, повернулась на теж місце дорожка, це сітка 1*4 м. теж якориться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 шоб котушка була Нашо котушка, якшо будете ловить з човна?... Хочу на рибалку.................... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Если с нами поедет ridik, то у него том походу полный набор снастей и мотовесло есть. Мы дрлжны были поехать на эти выходные с палатками , но изза погоды не выйдет( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 мотовесло Єто как мотолопата - кнопку нажав... і спина мокра?. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Нашо котушка, якшо будете ловить з човна?...Хочу на рибалку.................... На хижака кидати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 На хижака кидати А, ну да - протупив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 А, ну да - протупив... Приїжай. Розвієшся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Creativ4eg, резинка це стаціонарна донка з резинкою. вона якориться. витягнув-резинка натянулась, відпустив, повернулась на теж місце я знаю шо такое донная удочка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 я знаю шо такое донная удочка Тоді добре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Будете учит Рому ловить рыбу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Andriy1352, но все равно лучше удочки с поплавком нету ничего. Будете учит Рому ловить рыбу) главное желание. остальное по ходу дела видно будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Серж, я когда во вторник приходила то малой все облизывался на твою шоху, спрашивал про нее у Андрея. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Серж, я когда во вторник приходила то малой все облизывался на твою шоху, спрашивал про нее у Андрея. спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Я теж на поплавочну люблю. Так найлегше)) Але на хвилі краще донна риболовля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 на хвилі краще донна риболовля в чем то ты прав. короче бери все снасти что есть и лисапедку тоже бери Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Лисапел мой лисапед, трехколесный ренжеровер)))... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах