quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Лимит 1200. Но если стоятл ток в бакоте то 1000. У меня пока пассажиров нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Значит дорога получается примерно 650 грн, 50 в сутки на еду на человека, +50 на мясопиво. Итого на двое суток мне надо 1150+50 на сигареты. В прицепи по деньгам вытягиваю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Нуда. Это считал если своей машиной едеш или пассажирами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Это семьей на машине своей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 В дорогу не впишешся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Всегда беру 150-200 грн про запас. то газа не хватит то пива. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 если все норм с отпуском у меня будет, то я 25 в четверг смогу выехать но тут не только у меня может не получится. так что пока я все таки ориентируюсь на 26-е Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Вот и мы хотим в четверг))) ток с самого утра - часов в 5. Чтоб в обед на месте быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 то я 25 в четверг смогу выехать аналогічно, тільки якщо в четвер то ввечері після роботи, так що думаю якщо намалюю вихідні то в пятницю зрааанку виїздити (годин в 4-5) якщо таки поїду поки 3.5 вільних місця Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 аналогічно, тільки якщо в четвер то ввечері після роботи, так що думаю якщо намалюю вихідні то в пятницю зрааанку виїздити (годин в 4-5)якщо таки поїду поки 3.5 вільних місця ну так если что, едем вместе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Creativ4eg, не питання, ближче до дати точно визначусь їду чи ні, тоді й домовимось. на тебе якщо що скільки місць бронювати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Ну короче будем посмотреть ) я б тоже сама не ехала, лучше с кемто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 на тебе якщо що скільки місць бронювати? у меня свой транспорт, и по ходу у меня будет машина забита по самые не могу) Ну короче будем посмотреть ) я б тоже сама не ехала, лучше с кемто значит ближче до дати й домовимось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Ясное дело... Уже приглядываю в нете нехватающие ништяки типа ижевки 1508.. У кого газовые балоны - заправить можно возле николы на лепсе там где топтоп маркет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 у меня свой транспорт млін, ну сам я не поїду - не потяну фінансово Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 lдля тех у кого нет своего снаяржение и ищет чебы купить не дорого рекмендую Посилання . эта модель служит у меня 10 лет. пережила жуткие ливни Днестра, шквальный шторм финского залива и ни разу не промокала и ветром не складывалась. коврики берите ижевсике 1508, спальники и рюкзаки лючше всего заказывать у волкова. PavelV, можем скооперироватся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 для тех у кого нет своего снаяржение мені простіше в машині поспати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 PavelV, это пока... с женой и дитем тоже в машине будешь спасть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 можем скооперироватся подивимось як воно ближче до дати буде. мо ще хто надумає. або в мене не вийде с женой и дитем жони нема, дітьов наче теж і таки да полка + складений задній ряд з матрацом зверху на це все і по розміру практично повноцінне двоспальне ліжко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 PavelV, значит я к тебе Рому подселю))) правда он храпит и щипается)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 О! Ожила тєма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Andriy1352, нова аватарка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Andriy1352, нова аватарка? Ага, відучора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 файна))) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Andriy1352, ты говорил что можешь раньше поехать и "забить" место. вопрос в другом, как найдем тебя там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах