Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 Хто?) Индрей Прям Индус какой то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 А якби поїхав на трійці, то був би Жигульдрєй)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 Хто?) я поправил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 я поправил пізно, вже прочитали й продублювали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 пізно, вже прочитали й продублювали та я как бы особо не расстраиваюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 я на встречах не вижу и вовсе Та что вы к тем встречам присосались как пиявки блин? Я Жидкого уже сто лет не видел, и что? Для меня он навсегда клубень 2101. Пусть у него и нексия была после этого и хонда. Я на первую встречу с ним попал. Лсаша думаю тоже давно на встречах не был так и что? Ты еще скажи что Лсаша не клубень, потому что купил иномарку и на встречи не ездит. Какой то детский сад, чесслово. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 ты еще скажи что Лсаша не клубень я его даже в лицо не видел за эти три года на встречах, по этому я затрудняюсь ответить. насколько помню клубень это тот кто принимает участие в жизни клуба, как то так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 у него и нексия была после этого и хонда і дайхацу і жопель Ты еще скажи что Лсаша не клубень і alligato, і Вадим21013, і Afft .... загалом думаю треба закривать ці розборки клубень/не клубень, іно/не іно..... а то нафлудерастили тут в темі не по темі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 Правильно. Паша, ти сам будеш чи з тьолочкою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 Andriy1352, сам. мені більше буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 Andriy1352, это он стестняеться... в пижике мест много, телочек много влезет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 в пижике мест много рівно стільки ж як і в Жигулі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 PavelV, та ладно... больше, если сидушки сложить то там и сексодром нормальный будет. а в четверке ноги будут торчать))) в седане вообще промолчу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 больше і там 5 і там 5:multi: а в четверке ноги будут торчать в Пижику теж - від спинок передній до задньої дверки біля 1.5м, великий обєм за рахунок ширини і в основному висоти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 В Логані 2м. А якшо потіснитися то і 2,3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 А якшо потіснитися це як так треба тіснитися щоб машина довша стала? 1 yurecgod відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 це як так треба тіснитися щоб машина довша стала? сидуху по максимуму вперед ,и спинку наклонить с отрицательным углом )))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 djurka, тю то регулювання, а я вже подумав якщо впихнути(втіснити) побільше народу то машина стає довша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 Народ по паспорту. В мене 7. Хоча і 8 нормально їхали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 эм... кажись тут тема не для обсуждения сколько у кого мест. шо по поводу отдыха? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 шо по поводу отдыха? відпочиваєм! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 шо по поводу отдыха? я визначусь ближче до дати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 я визначусь ближче до дати давай, если шо, то маякуй. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 я визначусь ближче до дати я тоже ближе к дате. Паша, если поедиш я на хвост. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 Збирається народ потихеньку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах