denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 Облегчать подресорреную массу это правильно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 Облегчать подресорреную массу это правильно.Ти хотів написати НЕпідресоренуХоча ту теж можна) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 Да. Ошибся трохи. Бувае. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 Да. Ошибся трохи. Бувае. а мне говорил нифига от лишних 4кг на колесо не будет, это я про чугуний в барабаны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 Да. Ошибся трохи. Бувае.а мне говорил нифига от лишних 4кг на колесо не будет, это я про чугуний в барабаныЧавунні барабани наьагато меньші за класичні * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 @VETALZZZ, Чугунные барабаны на мосту жигуля уже как то и не особо не повлияют Мы можем конечно поговорить за облегчение неподрессоренных масс для жигуля, но тебе это не понравиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 Да. Ошибся трохи. Бувае.а мне говорил нифига от лишних 4кг на колесо не будет, это я про чугуний в барабаныЧавунні барабани наьагато меньші за класичні * давай на спор? Я говорю за классику. Облегчать подресорреную массу это правильно. @VETALZZZ, Чугунные барабаны на мосту жигуля уже как то и не особо не повлияют Мы можем конечно поговорить за облегчение неподрессоренных масс для жигуля, но тебе это не понравиться. прям когнитивный диссонанс 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 Який ще спор? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 @VETALZZZ, Ладно повлияют. Короче люминявые барабаны крутяк а мост в жигуле еще круче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 алюминий 3,5кг https://zapchasti-sto.kharkov.ua/p174117991-baraban-tormoznoj-vaz.html чугуний чуть более 8кг http://www.autoopt.ru/catalog/155596-baraban_tormoznoj_vaz_2101_2107_chugun_2sht__pilenga/ правда появился чугуний облегченный О_о аж на один кг т.е. 7кг https://www.shop-tuning.ru/product/pilenga-6224-baraban-tormoznoj-chugun-oblegchennyj-komplekt-2-sht-vaz-2192-vaz-2194-vaz-2190-vaz-1118-vaz-2108-2109-vaz-2110-2112-vaz-1117-vaz-1119-vaz-2170/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 Я і не сперечаюся, що чавунний жигобарабан легший за люмінієвий. Мав наувазі іномарошні-вони меньшого розміру. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 @VETALZZZ, а мост в жигуле еще круче. та ладно тебе, смотря как согнуть Я і не сперечаюся, що чавунний жигобарабан легший за люмінієвий. Мав наувазі іномарошні-вони меньшого розміру. * ну мы ж с тобой но иномарки корчуем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 @VETALZZZ, а мост в жигуле еще круче. та ладно тебе, смотря как согнуть Я і не сперечаюся, що чавунний жигобарабан легший за люмінієвий. Мав наувазі іномарошні-вони меньшого розміру. * ну мы ж с тобой но иномарки корчуемНу спор почався ще в Солєкса. І мались наувазі чаавунні бараьани на іно і люмінієві на класиці * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 @VETALZZZ, а мост в жигуле еще круче. та ладно тебе, смотря как согнуть Я і не сперечаюся, що чавунний жигобарабан легший за люмінієвий. Мав наувазі іномарошні-вони меньшого розміру. * ну мы ж с тобой но иномарки корчуемНу спор почався ще в Солєкса. І мались наувазі чаавунні бараьани на іно і люмінієві на класиці * этот спор не только там был. Забудем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2018 @VETALZZZ, а мост в жигуле еще круче. та ладно тебе, смотря как согнуть Я і не сперечаюся, що чавунний жигобарабан легший за люмінієвий. Мав наувазі іномарошні-вони меньшого розміру. * ну мы ж с тобой но иномарки корчуемНу спор почався ще в Солєкса. І мались наувазі чаавунні бараьани на іно і люмінієві на класиці * этот спор не только там был. Забудем.Забудем, поки дехто не нагадає * @VETALZZZ, а мост в жигуле еще круче. та ладно тебе, смотря как согнуть Я і не сперечаюся, що чавунний жигобарабан легший за люмінієвий. Мав наувазі іномарошні-вони меньшого розміру. * ну мы ж с тобой но иномарки корчуемНу спор почався ще в Солєкса. І мались наувазі чаавунні бараьани на іно і люмінієві на класиці * этот спор не только там был. Забудем.Забудем, поки дехто не нагадає * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 Зранку -21, жугулик ночував надворі. Відкрив капот перевірити рідини. Омивачка, розрахована на -22 не замерзла, нісановський ATF не замерз, мастило не загусло а от антифриз прихватило... Ризик справа благородна, тож вирішив заводитись. На диво завелась одразу, хоча переживав, чи витримає одинадцятирічна Vesta. Щеплення тримав близько хвилини. Двинун передбачувано прогрівся швидко і при трохи біше 90 радіатор відігрівся і температура впала до 80 і більше не піднімалась, а от радіатор пічки почав давати тепло хвилин через 15. Завіз дитину в школу. Проблем дорогою не було. Вперше за зиму трохи обмерзли дзеркала, тож скористався підігрівом. Треба ще заднє скло щ обігрівом замутити обов'язково. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 Оце так діла,що хвалений антіфріз и прихватило? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 @optimus prime,певно сильно розбавив водою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 @Andriy1352, Ай ай ай. На бутылочке ж написано как разводить. Хоть дисцилянтом разводил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 @Andriy1352, Ай ай ай. На бутылочке ж написано как разводить. Хоть дисцилянтом разводил?Так. Звісно дистилянтом. Концентрацію наче на -27 робив. Хоча ця рідина з попереднього двигуна. Міг торік , заливаючи в цей тимчасовий дригун, розвести водою. Восени, як робив опалення, то долив концентрату. Але видно мало.. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 @Andriy1352, Ай ай ай. На бутылочке ж написано как разводить. Хоть дисцилянтом разводил?Так. Звісно дистилянтом. Концентрацію наче на -27 робив. Хоча ця рідина з попереднього двигуна. Міг торік , заливаючи в цей тимчасовий дригун, розвести водою. Восени, як робив опалення, то долив концентрату. Але видно мало.. * На 27? Чим ви думали? От так купляйте дорогу жижу а воно гімно щей замерзне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 Концентрацію наче на -27 робив. Андрей ты чьо гонишь?????? какие -27 у тосола. В наших широтах надо делать на -40 и будешь спать спокойно. И проверять "плотность" каждую замену масла. И через замену масла менять тормозуху. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 а шо за жижа была? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 Спакуха! Розкричались Авто було розраховане на гаражне зберігання. Купив вже 1.5l концентрату -80. * а шо за жижа была?Velvana * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 а тю, я почему-то ожидал что Оптимус среагировал так на HEPU 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах