Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Думается мне что может отличаться время заряда... если на БСЗ время больше - то просто может сгореть в пути и все... а там хз в чем отличие у них

* *

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Хто знає, наскільки шкідлива контактна котушка на безконтактному?
Контактна катушка високоомна, а для БСЗ використовується низькоомна, але з більшим коефіцієнтом трансформації. Катушка БСЗ споживає більший струм, а контактна генерує більші імпульси на первинній обмотці - може пробити вихідні кола комутатора. А енергія іскри буде менша, бо комутатор не зможе прогнати більший струм через високоомну катушку.

Поділитися повідомленням

Хто знає, наскільки шкідлива контактна котушка на безконтактному?

Контактна катушка високоомна, а для БСЗ використовується низькоомна, але з більшим коефіцієнтом трансформації. Катушка БСЗ споживає більший струм, а контактна генерує більші імпульси на первинній обмотці - може пробити вихідні кола комутатора. А енергія іскри буде менша, бо комутатор не зможе прогнати більший струм через високоомну катушку.
Ясно. Заміню у вівторок.

Думается мне что может отличаться время заряда... если на БСЗ время больше - то просто может сгореть в пути и все... а там хз в чем отличие у них

* *

Ну я тіки знаю, що вольтаж на контактній меньший. Просто переживаю, щоб комутатор не спалило.

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, а не планировал свапнуть в тройку Опелёвский C20NE? Простой как двери и выносливый моторчик, для жигульме 115лс тоже кагбе не мало.

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, а не планировал свапать в тройку Опелёвский C20NE? Простой как двери и выносливый моторчик, для жигульме 115лс тоже кагбе не мало.

Та шо я тіки не планував. Але раз вже ходовка, гальма bmw, то і двигун теж.

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, а не планировал свапнуть в тройку Опелёвский C20NE? Простой как двери и выносливый моторчик, для жигульме 115лс тоже кагбе не мало.

на драйве турбовая копейка есть с этим мотором...

но я б восьмиклоп уже не свапал

* *

Поділитися повідомленням

За котушкою на базар не встигав, проте знайшов час забрати страхівку, замовлену ще тиждень тому в знайомої. Котушку вже завтра куплю.

Ціна питання 500грн. Вусо майже 700 хотіло, Універсальна близько 600. Це згадав про Катю-маму однокласника доціка, яка в страховій працює. Зробили ціну для своїх[emoji4]ee1980693ff5b5d64be2a8ebd46de78b.jpg

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, Спасибо,что напомнил!У меня 28 заканчивается))Надо делать.

мне нравится в моей страховой что они звонят как выходят сроки

За котушкою на базар не встигав, проте знайшов час забрати страхівку, замовлену ще тиждень тому в знайомої. Котушку вже завтра куплю.

Ціна питання 500грн. Вусо майже 700 хотіло, Універсальна близько 600. Це згадав про Катю-маму однокласника доціка, яка в страховій працює. Зробили ціну для своїх[emoji4]ee1980693ff5b5d64be2a8ebd46de78b.jpg

у меня 800

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, Спасибо,что напомнил!У меня 28 заканчивается))Надо делать.

мне нравится в моей страховой что они звонят как выходят сроки

у меня 800
Мені теж нагадували, аж задовбали, але залупили ціни. Прийшлось з ними попрощатись.

Поділитися повідомленням

Купив вчора котушку та тіки поставив.

Перевірив рівні рідин-всьо гут. Завелась автівка без питань. Тиск мастила не казиться))

48ba569a5a21a42567d03d69eab1aae0.jpg894f9b3a2b28c35ca61691ee40fa2a8f.jpg

Поділитися повідомленням

що за консоль така цікава в районі КПП на фото?від якоїсь іно?

Звичайна жигулівська, помальована в сріблястий(колишній колір авто).

Я там просто врізав допприкурювач, кнопку омивання фар і джойстик регулювання дзеркал.

Поділитися повідомленням

Загнав Логана на заміну підвісного. Потрібно було перескочити на автобозар. Поїхав жугуликом. Їхав, але трохи смикався. Вийшов з базару, завів, трохи витягнув підсос і поїхала добре. Значить бідна суміш, поправим. Заїхав заправився і поїхав додоми. В дорозі зникла іскра. Виявилось клєми на котушці погано затиснув. Поправив-завелась, їду і....знов зникла іскра. Перевірив-котушка не дає. Додоми було вже недалеко, пішов за котушкою. Прийшов, думаю крутну. Бац і завелася. Їхала додоми різво. Доїхав далі без пригод. Шо було, хз...

Поділитися повідомленням

Шо було, хз...
логично если подумать дальше, то за искру с катушки отвечает коммутатор и дх.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз