VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 липня 2018 Молодец! Я при сборке тоже кой чего забывал. Например футорок протянуть))) пришлось покупать рожковый на 21 и протягивать без разбора. А как ты выставляем. Развал? Мне бы хоть примерно. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 липня 2018 @VETALZZZ,а я головку маю а ключа ні. Треба придбати. Розвал візуально пріблізно. Бо здавалося, що завалене, а як по трасі прокатався, то побачив під'їло трохи. Врізав з заліза пластіни і вставив. Ричага насилу зірвав з болта. Сходження рулєткою. Відстань між ободами міряв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 липня 2018 @VETALZZZ,а я головку маю а ключа ні. Треба придбати. Розвал візуально пріблізно. Бо здавалося, що завалене, а як по трасі прокатався, то побачив під'їло трохи. Врізав з заліза пластіни і вставив. Ричага насилу зірвав з болта. Сходження рулєткою. Відстань між ободами міряв. головка у меня тоже есть, но распредвал же уже стоял. и цепь была натянута. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 липня 2018 @VETALZZZ,а я головку маю а ключа ні. Треба придбати. Розвал візуально пріблізно. Бо здавалося, що завалене, а як по трасі прокатався, то побачив під'їло трохи. Врізав з заліза пластіни і вставив. Ричага насилу зірвав з болта. Сходження рулєткою. Відстань між ободами міряв. головка у меня тоже есть, но распредвал же уже стоял. и цепь была натянута.Мене то не спинило) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 липня 2018 Видалась годинка часу. Завів для обкатки. Прогрів до робочої температури потім бац, різко заглохла, як тоді на світлофорі. Кручу-навіть не хватає. Перевірив-іскри нема ні з свічки ні з котушки. Продзвонив, показала опір 2.1. Це мало. Взяв контактну, поставив, завів-працює. Поки не знаю, наскільки то шкідливо на БСЗ. Хотів трохи рушити, так троїла і глохла. Перша свічка не працювала зовсім. Поставив bosch з запасів і стало нормально. Чудеса. В процесі прогріву знов на деякий час стрілка мастила скакнула до 8-ми. Потім нормалізувалось. Певно датчику звірок настав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 липня 2018 наверное датчик врет. Возьми другой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 липня 2018 наверное датчик врет. Возьми другой.Датчик чи бочьйонок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 липня 2018 Андрей ты распыляет свое время на то что будешь и так вынимать. Это просто взгляд со стороны. Единственное что нельзя купить это потраченное время. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 липня 2018 Андрей ты распыляет свое время на то что будешь и так вынимать. Это просто взгляд со стороны. Единственное что нельзя купить это потраченное время. Логан продається, потрібні колеса. Ну шо непанятного?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 липня 2018 наверное датчик врет. Возьми другой.Датчик чи бочьйонок? думается бочонок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 липня 2018 Ты не когда не соберешь если не будет поджопника. Вдаваться в подробности нужды продажи Логана не буду. Надеюсь продаешь что бы завезти под новый закон поджопника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 липня 2018 Ты не когда не соберешь если не будет поджопника. Вдаваться в подробности нужды продажи Логана не буду. Надеюсь продаешь что бы завезти под новый закон поджопника. Я зберу, сам знаєш. А шо там з новими законами про бляхи? Чув, що навпаки їх копи найближчі два місяці мають дрючити. На таких правах, як зараз, бляхи не хочу. Своє є своє. 2 VETALZZZ та _DRON відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 липня 2018 Приняли в первом чтении послабление расстаможку. Шары не будет но планируется меньше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 липня 2018 Андрей видал монстра строят http://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=16&t=47290&start=320 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Я на Дністрі, Логаном[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 @denis13,о, Одесса=) и 6км=) в бмв ставят правильный мотор, а то что выбрасывается перезжает в жигули)) круговорот моторов в природе)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Правильный или нет то решать владельцу. Йототу дешевле дуть. Она условно готова. На почитать другой выбор другого владельца http://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=16&t=30083&start=940 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 ч Андрей видал монстра строятhttp://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=16&t=47290&start=320xx чудовище....страшилище... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 @VETALZZZ, знатный корчь выйдет. Разкоряка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 @VETALZZZ, знатный корчь выйдет. Разкоряка. имхо перебор для меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Андрей видал монстра строят http://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=16&t=47290&start=320 Бачив. Фігньою страдають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Правильный или нет то решать владельцу. Йототу дешевле дуть. Она условно готова. На почитать другой выбор другого владельца http://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=16&t=30083&start=940 Теж бачив. Нормально, тіки от... червоні кришки, сині трубки))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Я на Дністрі, Логаном[emoji4] о_О, как улов? Фото давай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Я на Дністрі, Логаном[emoji4]о_О, как улов? Фото давай.Цей раз тіки відпочивав.Ща закину в борт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Обкатуюсь потихеньку. Трохи по вулиці тихенько проїхав. Сьогодні показники тиску не стрибали. Температуру тримає добре, не димить. Завтра спробую десь проїхатись. Хто знає, наскільки шкідлива контактна котушка на безконтактному? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах