golden88 662 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2015 витрата пального 6,6 мда, это не 13 газа на ниве))) Природа красивая! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2015 мда, это не 13 газа на ниве))) Природа красивая! Причому туди працював кондиціонер, бо було спекотно Природа там і справді класна. Гранітні валуни місцями на поверхні. І в річці є. І риба видно є. Але почекаю хай спека спаде трохи-тоді повинна брати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2015 Andriy1352,мдя...розхід радує... яна своєму наче вже теж приловчився...по моїм підрахункам за останню поїздку майже 300 км 14л... але ходовка вже здихає по повній програмі((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2015 Andriy1352,мдя...розхід радує...яна своєму наче вже теж приловчився...по моїм підрахункам за останню поїздку майже 300 км 14л... але ходовка вже здихає по повній програмі((( Як приловчитися то набагато меньше буде)), я раз в туман вночі їхав 50-60 км/год, то 5л росхід був.. Алеж волочитися не цікаво) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2015 5л росхід був.. бензи? непогано...але я б так не витримав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2015 бензи? непогано...але я б так не витримав... А що? Гнав би в тумані чи зупинився та ліг би спати? думаєш мені то було приємно?)-я на побачення їхав, запізнився на дві години Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2015 Andriy1352, я б поспав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2015 Andriy1352, я б поспав А яб не заснув)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2015 Їздили в суботу на природу. Приїхали батьки жінки, тож возили їх показати р.Случ. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> їздили в Старий Остропіль, дорогою назад заїхали в Старокостянтинів на залишки храму. машина їхала добре, єдине, що на гркнтовці гепнувся захистом двигуна і пригнув його-назад їхали з вібрацією) Вдома зняв та відрехтував, попутно підклав шайбу під трохи розбиту стійку стаба(є такий фокус, хто не знає-купує нові)) в найближчих планах ТО двигуна-вже пора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2015 Andriy1352, рас ты ниву покупать не хочешь, то сделай хоть кастом-защиту мотора из листа 3 мм. У меня так сделано. Можно морду домкратить под защиту))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2015 Andriy1352, какой у тебя расход по городу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2015 alexdoc, 8.5-9 в середньому. Буває 8,3 і буває 10)) не хочешь та хочу... кастом-защиту та наче не дуже і треба, рідко пригинаю, переважно взимку при їзді по коліях де серединка замерзла. Цей раз просто зловив типу резонанс-всіма колесами в чергу поперечних ям з розгону, от і розкачало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 Поїхали з братом по річкам щуку шукати. Багато місць, де раніше ловилось, пересохли. Доїхали жахливими дорогами до Меджибожа. Захистом знов влупився, лопнув один гвинт, тож всю дорогу тарабанило. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Замість тисячі слів)) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> радості повні штани-мій рекорд, 2,9кг) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 Красава 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 Ничеси Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 RusLi, сам в шоці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 Язя словив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 Хороша щучка!У нас не сильно идёт рыба вообще,и щука тоже.Раньше было лучше. Andriy1352, По защите,задумайся- сделай хоть кастом-защиту мотора из листа 3 мм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 Язя вони наче такі) alexart, в нас теж з цією посухою рибалка не альо. А захист не такий і слабенький. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 Andriy1352, Та то я жартую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 optimus prime, тоді добре а язі в нас не водяться.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 Сьогодні вирішив спробувати вже добре розрекламоване нове пальне від WOG 95 eco+ інформація трейдера::-https://wog.ua/ua/news-detail/na_azk_wog_z_yavilosya_eksklyuzivne_ekologichne_biopalyne_95_eco_/ залив поки 20 літрів, цінник приємніший ніж за Мустанг)), потестую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Сьогодні змінив гуму на зимову. Може тепер сніг піде)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Може тепер сніг піде)) Andriy1352, Не надо,рано ещё,я на бц-20:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Andriy1352, Не надо,рано ещё,я на бц-20:multi: А шо, є зимова?) Взагаліто в нас вже обіцяють на днях мокрий сніг і вночі морозець. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах