optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 березня 2015 та зара такий будівельний бум не гірше ніж при совєтах Ну да кто при грошах тому можно.А говорят жилось плохо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 березня 2015 та не повылетают. в вас шо сніг ше лежить??-в новинах не показували. в тебеж не преміум бренд, в якого шипи надійно сидять. Тай літня хіба не на дисках? optimus prime, в нас за останній рік багато зведено нових будинків, люди вкладають гроші. Мені казали, що на етапі розгортання будівельного майданчика вже квартири розкуплені. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 березня 2015 в тебеж не преміум бренд, в якого шипи надійно сидять. амтел? премиум? шипи крепко? шото мало верится Тай літня хіба не на дисках? угу, на дисках, лежит, ждем сезона. вообще в идеале мне бы пару свежих колес и диски выровнять. но и то и другое дорого. пока покатаюсь на том что есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 березня 2015 покатаюсь на том что есть я теж. тако собі подумав, як перебрати всі колеса, що маю, то ще на 3-4 роки вистачить. Дальніх поїздок немає, наїжаю близько 2000 в місяць Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 березня 2015 Andriy1352, у меня тоже так же пробег по 2-3 тыщи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 березня 2015 Creativ4eg, так в вас і відстані більші). Жінка пішла на роботу в інший кінець міста(14км), то я обурююсь, а в вас це і пішки не відстань) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 11 березня 2015 То добре шо хватить на стiльки рокiв,я малого теж переобув,поставили БЦ-20,своi забрав назад новенькi за два роки 1500 проiхали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 березня 2015 DiKing, я думав про нові колеса, але вирішив на жугулика витратитись. Тож Логан поки так поїздить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 (змінено) Сьогодні свято, поїхали в ліс по черемшу . Хоч інтернет обіцяв сонце, але сипала крупа, грязюка страшенна. Назбирали, трохи замерзли, добряче забруднились, але погуляли Хто не знає, з черемші роблять салат(з яйцями і майонєзом), пахне часником. Детально про неї:Посилання Змінено 5 квітня 2015 користувачем Andriy1352 дубль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 Ёханый бабай, Вот это ты мне напомнил салат детства)))) Надо и себе поехать! А где она растет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 golden88, в вас теж повинна бути, в посиланні твоя область є. Це я був в лісі, який кілометр від мене. Салат вже готовий, вкушаєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 Andriy1352, приятного) Главное потом отрыжки не пускать в присутствии других живых существ))))) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 golden88, тіки при тих, хто це їв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 В нас кажуть леверда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 baycer, багатогранна в нас мова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 Andriy1352, ага, в нас її пруть мішками на Київ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 baycer, а моя тьоща вперше тут скуштувала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2015 Давно гудів передній лівий підшипник, останнім часом дуже вже сильно, тож перед завтрашнім виїздом на трасу, рішив сьогодні замінити. Не пам'ятаю чи писав, на цьому колесі підшипник в мене як розхідний матеріал. Вже 6 разів замінював, рідній відходив 70000, а далі в середньому по 15000 ходять, не знаю, думаю биття маточини можливо є, бо всі інші підшипники ще завод. Як завжди, без сюрпризів не обійшлось, підшипник при демонтажі розсипався повністю, зняти голі обойми було непросто. Але все поборов. Дяка батькові за поміч. Ще замінив колодки передніх гальм, змастив направляйки супортів(одна була закисша), тепер сподіваюсь пищати не будуть. Після всього як годиться провів тест-драйв. Все гут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2015 Andriy1352, если ты поставил подшипник ПРОФИТ, то радуйся если и 15 к отходит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Andriy1352, если ты поставил подшипник ПРОФИТ, то радуйся если и 15 к отходит. Я поставив АТ. Профіт був до цього. І оригінал раз брав. Все так само. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Їздили в село. 150 по трасі-політ нормальний. Все працює. Оскільки там понажиралися, по приїзді виїхали в поля розвіятись і вигуляти собак. Там прогорнули атлічну трасу. 100-ня без проблєм, не дочекаюся, коли жигуликом туди виїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 травня 2015 Машинка не ламається, обслуговувати не треба поки. Але обновлю.. Їздили недалеко ни риболовлю. Заїхали на беріг з півметровою травою і вологим грунтом. Але все гут, не буксували і розвертатися з ручніком було прикольно. Зловили 9плотвічок. Зараз варитимемо уху. Головний рибалка) 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 червня 2015 Така зараз краса 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 червня 2015 Шикарний видос))) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 червня 2015 Шикарний видос))) Люблю цю пору Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах