golden88 662 Скарга Опубліковано: 5 липня 2018 @Andriy1352,что в планах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 липня 2018 Поки не знаю точно. Шось бусопасажировантажоуніверсальне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 5 липня 2018 Поки не знаю точно. Шось бусопасажировантажоуніверсальне.х5? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 липня 2018 Поки не знаю точно. Шось бусопасажировантажоуніверсальне.х5?Ага)), я рішив погуглити їх. Цінять їх ппц. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 5 липня 2018 А разве логан не бусопасажировантажоуніверсальне. Развечто грузоподъемности маловато. Сколько у него по паспорту? Килограмм 600 берет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 липня 2018 А разве логан не бусопасажировантажоуніверсальне. Развечто грузоподъемности маловато. Сколько у него по паспорту? Килограмм 600 берет? Більше десь на 150 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Їздили на Дністер. Жінка не хотіла, бо дощ. Я казав що там свій клімат, навіть вебку знайшов, де показували сонячну погоду. Всю дорогу зливи лиш там було сонце. Але перед цим видно добре поналивало. На беріг сповзли і були в шоці-ані душі, лиш пес бігав. Через розмоклу дорогу до рибного місця не доїхали, тож просто вийшов відпочинок, справжній. Хоч повисиплялися. Я правда встав о 4-й і позакидав спілінги, але нічо не брало. Дуже вода піднялася. О сьомій ранку почав падати дощ. Жінка підняла галас щоб тікали. Зібрались за 10хв), вчіпив ланцюги і без проблєм виїхали наверх. Там вже, насолоджуючись панорамою, попили кави і поїхали до доми. Теж всю дорогу дощило. Середня витрата вийшла 6.5/100 за поїздку. Наїздили майже 300км. 2 alexart та golden88 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 @Andriy1352, а чого не так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 @Andriy1352, а чого не так? Фотошопом не володію[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Живописненько у вас там на Днестре! А на счёт цепей это вариант. У меня в гараже лежат какие-то, схожу гляну, может на мою подойдут, а то с задним приводом на тяжёлой машине стрёмно вообще с асфальта съезжать)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Живописненько у вас там на Днестре! А на счёт цепей это вариант. У меня в гараже лежат какие-то, схожу гляну, может на мою подойдут, а то с задним приводом на тяжёлой машине стрёмно вообще с асфальта съезжать))Так, там супер, тіки щоб глянути варто їхати. А лящів ще налапаю. Заднього не бійся.Газ в полік і бочком, бочком[emoji4] В заднього є свої плюси. Раз дощем жугуликом вибирався. Підйом кам'янистий там був. Жугулик йшов без питань, а зубіла мучились, шліфуючи мокрі камінці. Навіть одному бізінчіку відлив і підпихнув. 2 menshiy та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Ну на двойке то я не боялся, лез на ней туда где зубила не проходили. А вот на Омеге чёт стремновато, проходимость у неё плохая, база длинная, автомобиль тяжёлый. По тому бездорожью где я двойкой нырял, этой уже не пролезешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Офигенная природа. Можешь скинуть координаты того места? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 Офигенная природа. Можешь скинуть координаты того места?Село Рогізна. Схоч їхати-набереш, детально розкажу, а може і разом поїдем.[emoji6] 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 липня 2018 48,5505149, 26,8970086 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2018 Цими вихідними їздили на Врублівці. Перший раз тут був. Непогано. На березі замість звичних сосен дубовий ліс. Їхати на пів години швидше. Народу меньше. Цей раз були лящі. І юшку варили і на таранку ще буде. Клювало на диво краще вдень. З погодою повезло, накупався досхочу. Якраз зараз повня, то вночі все було видно без ліхтарика. Накатали 250км. Середня витрата пального за поїздку 6.5 4 VETALZZZ, menshiy, popownuk та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2018 Да. Бывала. Красивые места) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2018 Да. Бывала. Красивые места)Скелі там прикольних форм[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах