AntonSt 22 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Завожу свою "железную лошадку" с 5 раза после активной работы педалью газа. Стартер работает, но двигатель не пускается. Так понимаю, что проблема со свечами или прямая дорога к карбюраторщику? При повторном пуске машины (съездил в магазин, поехал на СТО) ситуация аналогичная. Буду признателен за советы и рекомендации! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Мож бензин уходит?Когда завел работает норм? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 AntonSt, барабашка може бути де завгодно для початку: - виставити трамбльор - перебрати карб (замінити прокладку, помити гарно бензом, насосом або компресором попродувати жикльори і всі полості в карбі) - відрегулювати рівень палива в поплавковій камері потім за результатами - може бути багато що Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AntonSt 22 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Мож бензин уходит?Когда завел работает норм? После завода работает как часы. По топливу - бензин не уходит. AntonSt, барабашка може бути де завгоднодля початку: - виставити трамбльор - перебрати карб (замінити прокладку, помити гарно бензом, насосом або компресором попродувати жикльори і всі полості в карбі) - відрегулювати рівень палива в поплавковій камері потім за результатами - може бути багато що Спасибо! Значит мне прямая дорога к карбюраторщику. Как говорится - "с почином". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 прямая дорога к карбюраторщику для початку зробити прості речі які самому можна зробити, бо як виявиться що барабашка не в карбі буде шкода потрачених коштів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AntonSt 22 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 На СТО машинку отвез - на замену передних тормозных шлангов. Гаража у меня нет, а крутиться на стоянке возле дома - как-то не очень. Обещали посмотреть эту проблему - мастер грешит на неправильное зажигание, хотя до этого машина заводилась как часы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 мастер грешит на неправильное зажигание ну так виставити трамбльор це роботи хвилин 10 з перекуром Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AntonSt 22 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Спасибо! Не хотелось бы заглохнуться где-то на дороге. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Не хотелось бы заглохнуться где-то на дороге. Именно так у меня и было, только взял машинку, покатался, ехал, остановился и больше не завелся...))) Зажигание сбилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 AntonSt, В следующий раз попробуй перед тем как заводить, вручную прокачать топливо лапкой насоса. Накачаешь и заводи. Посмотришь разницу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AntonSt 22 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Такой вопрос - диагностика карбюратора позволит минимизировать расход бензина? Смотрю, по расходу в городе у меня где-то 10-11 литров. AntonSt, В следующий раз попробуй перед тем как заводить, вручную прокачать топливо лапкой насоса. Накачаешь и заводи. Посмотришь разницу. Перед зажиганием бензонасосом прокачиваюсь. Это уже результат после прокачки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 AntonSt,да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Shtryl, в мене теж як тільки з МРЕО їхав, взяв, покатався пару годин, трохи до дому не доїхав заглохла і не заводилась ніяк... газ скінчився в городе у меня где-то 10-11 литров пф, так це нормальний розхід Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 так це нормальний розхід Да ну, у меня меньше...но у меня солекс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Перед зажиганием бензонасосом прокачиваюсь. Это уже результат после прокачки. виставити трамбльор і рівень в поплавковій камері .но у меня солекс. і в мене солька, менше 10 в мене тільки по трасі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 AntonSt, ТОгда то, что пишут - зажигание, уровень. Еще такое бывает, когда карб работает на переобогащенной смеси. Свечи постоянно как уголь и не сразу вменяемо искрят, но это наверное после того как убедишься в зажигании и уровне топлива. Хотя открутить свечу до поездки, после поездки, после простоя - тоже не трудно, но можно выводы зделать. З.Ы у меня никогда без педали машина не заводится, кручу стартер - один раз плавно на газ до средины - дыркнула и жужит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Свечи постоянно как уголь доречі, непогано було б викрутити одну чи кілька свічок і подивитись яка їх "робоча поверхня": сухі/мокрі/закидані маслом, білі/чорні/бурі,... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 в мене солька, менше 10 в мене тільки по трасі Не знаю, я и езжу не меньше 90-100, сейчас правда до 80 спустил а то сильно подшипник гудит, уж боль звук поменялся, надо поменять... и на 14л проезжаю где то 170км кручу стартер - один раз плавно на газ до средины - дыркнула и жужит. Аналогично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Shtryl, че за подшипник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Geser,Ступицы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 на 14л проезжаю где то 170км по місту? бо по трасі в мене газу біля 25л на 300 км, не те що бензу. доречі а обєм який і коробас? у мну 1.5 і 4ст ж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 по місту? да. доречі а обєм який і коробас? 1,3, коробка полонез Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Shtryl, ну я хз, мабуть в мене тапка не так налаштована... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 PavelV,Наверное, я хз еси честно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2014 PavelV, Павло, у тебя же двиг тогда на сколько понимаю, мягко говоря состояние не оч было, потому и жрал) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах