Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

ВСІМ ПРИВІТ

Хочу вам розказати про історію своєї машини і подальші плани. В мене ваз 2101 74 року це вже 1 рік радянської зборки. Машина в моїй родині з 74 року спочатку на ній їздив дідо потім тато потім я але я собі купив 3 модель і закинув її в гаражі. Але 3 модель я вже давно продав і треба було машині і тут я згадав про неї. Приїхав в гараж де вона мене вже чекала. Машина 12 років стояла в гаражі і я розумів шо її тре вже повністю ремонтувати. Я її витягнув зробив зробив ходову залив масло і поїхав. Радості тоді не було меж. Потім двигун сказав до побачення і я поміняв кольца. Спочатку хотів її зробити "Пацанський ***" але я зрозумів шо моя машина має бути резтаврована так як на ній стоїть ще рідкісна приборка,торпеда і тому з цього року я почав потрохи її реставрувати.

:):):)

Такою вона виїхала

Зображення

Зображення

Змінено користувачем Максим1408
не дописав

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Всім Привіт

Після того як я поміняв кольца машина дуже шуміла. Було багато варіантів клапана погано настроєні, цепь не натянута(або задовга) ну і ше багато. Взяв спочатку настроїв клапана завів знов то саме. Тоді я побачив шо цепь погано натянгуна пішов купив нову і як вияснилось та що стояла вона була довша звук трохи стих але машина шуміла так що мої діти чули що їду додому ще на сусідній вулиці. Коли я розібрав двигун побачив таку картину тріснув 4 поршень. Тоді я вирішив робити повну капіталку двигуна. Купив распредвал, поршня, пальці, Блок(який зразу шліфанув під поршня), шліфанув колінчастий вал. Зібрав і чудо ця довгоочікувана тишина.

Зображення

Зображення

Зображення

Всім привіт

Так як я вирішив реставрувати машину я знайшов в гаражі оригінальну приборку. Приніс додому помив почистив поставив діоди і все працює ідеально

Зображення

Зображення

Зображення:lol::lol::lol:

Поділитися повідомленням

Andriy1352, це стандартна просто купив тюнінг шкали і поставив

vertolyot, продовження буде

Всім привіт. ну шо розкажу вам як мені повезло з початком кузовного ремонту. В мене 3 дверки буди глилі ржаві биті ну кароче їм кирдик. А тут сусід розбив свою ваз 2103. Спочатку він хотів її продати биту але 3 місяці її ніхто не купляв тому він вирішив її продати по запчастинах. Ну чому мені не скористатися моментом купив в нього 3 дверки хром ручнік хром ручку кпп і лобове скло. За все я заплатив 500 грн + свої гнилі двері. А забув ще ми забрали в нього нові передні шини 165.60/R13 бо стояли 155ки

Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз