Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Я как-то оставила шоколадку в бардачке, так мыши залезли в машину, сожрали шоколад, потом забрались в разошедшийся шов на потолке и вытащили оттуда себе на гнезда горсть обивки я как-то вафли в машине оставил на журнальной полке, мыши на благо не прибежали, но одноклубников навалило к машине хорошенько так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 но одноклубников навалило к машине хорошенько так главное что после них не осталось мизерного мышиного говна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Дмитрий $, к счастью ничего такого не осталось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markantonius 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Проверь уплотнитель рулевой колонки резиновый! Даю 80% что она его прогрызла и влезла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Создавала как-то крыса проблемы у Бати в икарусе, проводку хавала. помогло оставить кошку на ночь) уничтожила)) Правда кошка была хищник еще тот, сейчас таких нет.. при виде мышек сознание теряют.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 В общем осмотрел машину ещё раз так и не понял как она в салон пролезла, все уплотнители и заглушки на месте, разве что через печку. Яд заложил, судя по виду она его ночью попробовала, главное теперь что бы могилку в гараже не устроила. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 в мене в шістці теж через пічку залізла і засушилась там. потім випала, на ноги впала під час їзди після того випадку я завжди закриваю заслонку холодного повітря а то вони лізуть під капот, потім через заслонку пічки в салон лізуть до радіатора пічки (до тепла) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах