Gmek 6 Скарга Опубліковано: 6 травня 2009 vadim ШЕРШЕМБИЕВ +10000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 6 травня 2009 Красива машина :good: :pri: :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 6 травня 2009 vadim, хм.. стоит подумать за осрам.... ну тогда уже и оптику поменяьт на весем :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 6 травня 2009 Gmek Я такого не говорил :D Edifier У меня обычная и отлично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 всем превед! :D вот буду востанавливать 01 веберок З.Ы. был на базаре, есть 2 варианта ламп: осрам найт брекер - 150 пара, 1 шт -75 филипс икстрим повер - 220 пара ну и еще есть ксенон за 700 грн., но что-то он мне по цене не внушает доверия :crazy: :poz: народ, хелп, что лучше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 народ, хелп, что лучше? Ксенон, но только в линзе и покупной в магазине с гарантией. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 ксенон китайский!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 ксенон китайский!! да хоть молдовский.. Светят они все одинаково. Главное чтоб гарантия была. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 Edifier Я брал Экстрим Павер правда ещё по 160. Свет лучше чем у ламп Нарва, но родной венгерский Тунгсрам вроде светит не намного хуже (если вообще хуже). А сначала тоже хотел Найт Брэйкер брать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 NeoN4ik, + 1, не внушает доверия... SLIP, вот, я тоже подумываю над ними... З.Ы. а есть какието толковые лампы филипс с большым количеством ват, ну на пример 60х80? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 замена старому :wink: З.Ы. народ, помогите плз с выбором ламп.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 З.Ы. народ, помогите плз с выбором ламп.... Из галогена лучше осрама +90% нету. Дальше решать тебе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 Филлипс Экстрим Пауэр идёт +80% насколько я помню. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 WAZ, а полное название этих +90%? SLIP,да, именно +80% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 осрам найт брейкер +90 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 они? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 Edifier да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 хм.. Gmek брал тоже такие, но в другой упаковке... есть ли разница в производителях? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 хз, но проскальзывала инфа о том что есть 2 вида ламп - китай и германия. ПЫСЫ: кстати у них именьшеный срок жизни - у некоторых они сгорали за пол года, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 Машинка супер. Но, зеркала не подходят по дизайну, не понимаю ворсистых дверных карт. Как ковролин смотрится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 Oleeeg, та они с виду мягкие и пушистые :D так доска доской З.Ы. если будет волосится-поброем :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 Edifier Лампи сто пудов осрам Филлипс Экстрим Пауэр идёт +80% насколько я помню. в дощ нічо не видно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 Dovhuy Да видно в дождь нормально! Они же не белым светят а желтоватым как положено! Я не сравнивал с ОСРАМом, но светят они нормально при любой погоде - уже больше 15 тык с ними накатал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 ну лампами боли-иение розобрались.. а с оптикой как быть? кто что думает о оптике от гольфа 2? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 Edifier хз возьми весем дешево й сердито))) Dovhuy Да видно в дождь нормально! Они же не белым светят а желтоватым как положено! Я не сравнивал с ОСРАМом, но светят они нормально при любой погоде - уже больше 15 тык с ними накатал. сравнивали славуту з філіпсами і туж славуту з осрамами! Осрам рулить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах