feb73 4 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Хорошие были шашлыки, и зрелища присутствовали:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 :bu: жаба придавила Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Хорошие были шашлыки, и зрелища присутствовали:multi: А фото отсчёты есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 как-то не догадались фоткать процес поедания шашлыка , Да зрелище было стоищее, молодежь понапивалась, и хотели топиться. Эдик, а сколько заходов было к мангалу 7 или 8 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shaman 7 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 а я что то концовку херово помню Но всеравно всем спасибо, было очень весело))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Макс, я со счета сбился заходы считать. Но самый первый долго ждали. Особенно процесс раздувания огня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 зато сэкономили 10 грн, на жидкости для росжига , куртка досих пор дымом пахнет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 (змінено) Что-то я Паше звоню, а он трубку не берет... К чему бы это? У меня сегодня очень тяжкое утро было... нашел у себя пару фоток, оказывается я еще и фотографировал... Саня в роли Чапаева " rel="external">Посилання Саша в роли Чапаева, а Катя Аньки-пулеметчицы " rel="external">Посилання Ленин в молодости " rel="external">Посилання Змінено 17 квітня 2011 користувачем Rybak Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shaman 7 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 ооо Коля благодаря твоим фото чуть памяти вернулось. Будем ждать другие вложения, глядишь память вернется)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Паше звоню, а он трубку не берет... К чему бы это? телефон дома забыл и поехал за машиной я тут прикрутил небольшой фотоальбом к форуму и фоток загрузил Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Класс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 какой-то я уставший................ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах