galw 23 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Подсветка номера 2101, 1 пост Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2015 Приемник СССР 2101, пост 1.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 Добавлено лобовое, каленка, 150 грн. + цены вниз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 Стекло лобовое ВАЗ, СССР, каленка, новое в упаковке, может кому пригодится, 150 грн. можна бронь до вияснення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 можна бронь до вияснення Да, можно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 galw, з понеділка обіцяють зарплату дати, а тим часом я поїду у відділення ІнТайму взнаю як з перевезенням, чи можливо це і що по доставці винесе і як все стане відомо повідомлю, ок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 galw, з понеділка обіцяють зарплату дати, а тим часом я поїду у відділення ІнТайму взнаю як з перевезенням, чи можливо це і що по доставці винесе і як все стане відомо повідомлю, ок? Бажано раніше, я трохи потребую у грошах... Добавлен колпак, новый.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 2 травня 2015 Колпак бронь, стекло лобовое продано, приемник цена 300 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 Добавил еще один колпак 2101, новый, см. 1 пост Добавлено + Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 привет. а можно я забронирую для Валеры повторители. а то он искал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 Да без проблем...хотелось бы только знать на сколько... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 на пару дней. ок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 на пару дней. ок? До вторника? Ок. Но желательно решить пораньше, спасибо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 galw, я так розумію вікно вже продано? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 galw, я так розумію вікно вже продано? Прошу вибачення, так, трохи деякі фінансові складнощі виникли... Я не жалію броні, але в теперішніх обставинах... Борги... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 стану а очередь на повторители поворотов 2101. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 galw, ну потрібно було хоч повідомити, поставити перед фактом, що така ситуація і є ще один охочий купити... я б щось придумав ну ладно, проїхали) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 galw, ну потрібно було хоч повідомити, поставити перед фактом, що така ситуація і є ще один охочий купити... я б щось придумав ну ладно, проїхали) Ну так, я мав в ЛС повідомити про стан справ, хоча вище там писав , що бажано скоріше...Проте, все вже...Але, в мого дядька таке саме вікно є, в одному магазині брали за радянських часів у 80 ті, якщо забажає продавати - повідомлю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 Повторители поворотов и колпаки проданы... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 8 травня 2015 Друзья, кому обещал на этой недели отправить, прошу простить , не успел в суматохе дел... Но с начала рабочей неделю все отправлю первым делом...Сорри... П.С. Цены приспустил еще... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 (змінено) Приемник 2101 новый - продан Крышка горловины бака - продана Добавлена новая форсунка омывателя стекла, продается одна только. Змінено 13 травня 2015 користувачем galw Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 (змінено) Подсветка номера , ручка КПП -- продано Змінено 14 травня 2015 користувачем galw Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Добавил и снизил... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 Добавлено еще в первый пост... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaksS 24 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 на диск бронь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах