Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 січня 2015 (змінено) Черкану еще здесь, так как мне в принципе делать нечего, то приглашаю в среду на стандартное место на кофепитие, если кому например скучно, делать нечего, или есть время и возможность, то приходите. Эдакая спонтанная встреча [color="Red">Ашан Петровка с 18:00 [spoiler="Спонтанная встреча на День Независимости 24_08_2015"> " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання еще немного фото по ссылке Змінено 24 листопада 2015 користувачем Emissions Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 січня 2015 Эмишн дай людям нг и рождество отпразновать.. А после 14-го и можно будет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 січня 2015 Эмишн дай людям нг и рождество отпразновать.. А после 14-го и можно будет.. слово "зарезервировано" не понимаем или как? я никого еще на встречу не вітаскивал, ток тему создал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Buzyan 9 Скарга Опубліковано: 1 січня 2015 Мне можно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 січня 2015 всем можно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 что то тихо тут... может организуемся на следующую неделю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 quitka, Я не против Кто с нами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 quitka, Я не противКто с нами? Я за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 Подтягиваемся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 А инфа где когда на сколько? Или вы уже автоматом думаете, Среда Петровка парковка ашана. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Можно и не среда) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Можно и среда) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 когда? как только так сразу в шапке темі будет дата\место\время. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Джонни 1,Будет интересно увидеть твою купешку Как то видел на заезде на московский мост. издалека правда. как только так сразу в шапке темі будет дата\место\время. Мой рабочий график огласить, или сразу в мой рабочий день попадете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Мой рабочий график огласить, или сразу в мой рабочий день попадете? оглашай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Джонни 1,Будет интересно увидеть твою купешку Как то видел на заезде на московский мост. издалека правда. Мой рабочий график огласить, или сразу в мой рабочий день попадете? в рабочий, это уже традиция Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 КТТС сказав Виталик и топнув ногой! Надо делать встречу до 20го ато прийде дядя военком и может случится так что больше никогда не увидимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Limur4ik, ой я тебя прошу) нашел о чем заморачиваться) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Emissions, надеюсь я не буду рядом в тот момент когда ты будешь проверять температуру ствола после очереди. языком. а ели без шуток то хочу приехать но пока на транспорте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 надеюсь я не буду рядом в тот момент когда ты будешь проверять температуру ствола после очереди. языком. ну и к чему это было вообще? или абы шо ляпнуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Emissions, понимаю, стареем, юмор не тот... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 короче) как насчет на следующей неделе?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 если не буду работать, то приеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Тебе д должны временные дать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 15 січня 2015 Джонни 1, Подрежь картинку на аве и перевставь так же лучше будет а то эти белые бока... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах