alexart 766 Скарга Опубліковано: 3 березня 2015 она еще вроде как резинкой или чем то таким к стыку крыла прикрыта да? Emissions,У меня на всех машинах без резинок была.То сами наверно,ставили.А так да,есть эта защита. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 3 березня 2015 Пётр, Может и так. Одним словом, нужно снимать подкрылки и смотреть. В любом случае, это будет головная боль Кости, т.к. за её установкой поеду к нему DIMON-72, Может быть. Не спорю. Заглянуть не могу т.к. нужно подкрылки снимать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 березня 2015 Emissions,У меня на всех машинах без резинок была.То сами наверно,ставили. Устанавливались заводом, наверное поснимали кулибины до тебя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 3 березня 2015 именно этот сантиметр вплотную закрывает так называемая резинка. Говорю как человек у которога на авто в этом месте все как с завода в идеале с родными резинками и без подкрилков, там ДАЖЕ ПАЛЬЦЫ РУК НЕПРОСУНЕШ.Надо себе поставить,у меня просто замазано чем то было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neo 1981 2 Скарга Опубліковано: 3 березня 2015 Парни вообщем такое дело.Появилась у меня огромная куча разного нужного и неочено. А именно всякие ремкомплекты типа как на пред фото,повторители,наборы прокладок двиги,сухари,шаровые...Вообщем этого добра притаранил в гараж сегодня полную машину)в прямом смысле этого слова.Очень много всего..даже тросы буксировочные,резинки дворников..долго перечислять..это если есть интерес могу уточнить.Но дело в другом.В том что почти все это к Таврии и запорам((.Даже новые стекла с хромом.Как с этим быть?Может с кем то обмениватся можно..Нет ли таврии или зазов у вазоводов 2 авто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 березня 2015 Neo 1981, Зарегистрируйся на таврофоруме и предложи.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 3 березня 2015 Эл насоса печки нет от записка рабочего? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 березня 2015 nalsur4, решил себе эбн замутить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 3 березня 2015 Не помешает в хозяйстве,счяз не до доработок но может когда то,как основная подача топлева с насоса печки не пойдёт докачивать если забыл чтоб перейти нагаз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neo 1981 2 Скарга Опубліковано: 4 березня 2015 Эл насоса печки нет от записка рабочего? Нет.Моторов нет не каких...Есть генератор только 40 и гена от мт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 березня 2015 Не мотор а насос. Печка в запоре работает на бензе и народ этот же насос использует как эбн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neo 1981 2 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 Парни я фоток накидаю сейчас посмотрите может кому что нужно будет.. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 Neo 1981, жигули из машинок есть?) особенно 2106) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neo 1981 2 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> И есть ещё много много всего в особенности по ходовой ЗАЗ и Таврии. да и вообще много родных пыльников,сухариков к вазам...несфоткал новый замок ляды нивы есть с ключом. Neo 1981, жигули из машинок есть?)особенно 2106) Нет.06 нету. есть 02) Запорожец,москвич,Победа,Газ 24,Нива. А вот чем занимается одноклассник. " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Вообщем будем мой вазик обновлять со временем.После покраски конечно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 А почем 02 машинка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neo 1981 2 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 50гр. С учетом вашей пересылки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 50гр. С учетом вашей пересылки. Это мне ответ? За 50 грн "двоечку" заберу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 Neo 1981,Создай тему,в купи-продай,быстрее продашь,и бортовик не захламлённым будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 Neo 1981, есть раздел "купля продажа" и есть раздел "обмен запчастями". создавай тему там и продавай/дари там. что за дела в бортовике продавать 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neo 1981 2 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 Бортовик отредактируем... да и к стати я не стремлюсь что-то продать...Наоборот.Я же спросил может кому что нужно из этого....Я то и цен незнаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 да и к стати я не стремлюсь что-то продать...Наоборот.Я же спросил может кому что нужно из этого....Я то и цен незнаю. повторюсь есть раздел "обмен запчастями" там быстро все разберут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 Создай тему,в купи-продай,быстрее продашь,и бортовик не захламлённым будет. Neo 1981,Я тоже самое писал,подчисти тему! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neo 1981 2 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2015 Парни кто-то слышал что-то о Флокировании? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 Я слышала) но я не парень) кстати тут ктото даже на форуме это делал) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 (змінено) ОООй, не судіть строго, я не придираюся але...Опять 25! З приводу 2103 уже писали і Петро і Дімка Бакс..ну не було трійок з повторювачем 06. Рівно як і з ПТФ як на фото про "германську 2103". Взагалі..по суті експорт відрізнявся лише прискіпливістю у збірці авто і можливо "буржуйськими" цяцьками, такими як "радівопрійомнік", про автомагнітахвон тоді і мови не було. А от цяцьки як протитуманки, деякі насадки глушника (роздвоєні), колеса уже в свою чергу установлювали в себе дилери в певній країні. Ну й звісно шильди на іноземній мові...ну типу на приміри шістки покажу.. ось на фото єкспортна шістка для Германії Посилання при цьому вона з заводу такою не виходила, її доукомплектовували дилери. Десь в інеті була про це стаття..даже десь на компі було, може як доберусь додому скину. Навіть в руках тримав прибори 2103-2106 адаптовані на англійську мову, плюс милі на годину замість км год. Ба на 2103 ще й кондиціонери устанавлювали! Фірми хайтачі (чи на 2106? отут в мене маразм вже вибачайте) Так ось..я ще розчарую трохань, якщо твоє авто і експортне, то воно чомусь залишилося на просторах ссср, тобто було забраковане відділом під назвою ОТК. На рахунок прорізів під решіткою (а точніше їх відсутності)і отої лабуди над радіатором... пару таких машин я зустрічав, але чесно сказати не можу чи то є завод чи просто хтось доробляв з якоюсь метою, хоча ранні 2101 ішли з конвеєра без прорізів, але що під капотом (точніш як радіатор розташований) не вдавалося віднайти. ну з критикою все)))тепер про саме авто... доволі живий екземпляр! Салон дуже подобається! ось вже скільки років я сам про такий мрію. От оті наклейки на машині на крилах лишні будуть...на мою думку. Ну і знову ж на мою думку потрібно повернути ідентичність авто. Тобто поставити повторювачі 2103, (ромбіки) Ось щоб отако було))) Посилання Авто цікаве, буду по можливості заходити в гості, цікава ї доля буде. Удачі з авто о! Ще шильди з ВІН кодом зустрічав на латиниці на реекспорті. Хтось дійсно може по віну узнать історію авто? Змінено 30 квітня 2015 користувачем _ВаряГ_ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах