CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Чи хтось їздив за кордон на своїй машинці, а саме в Польшу??? Чи домахувались до чогось на кордоні??? Якісь поради може є??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Я їздив, нормально, тіки треба щоб в мншині ніде ніяка рідина не прокапувала, і вікна цілі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Реально, если машина исправна......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy_IF 13 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Re>>і вікна цілі Як то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Re>>і вікна цілі Як то? наскільк знаю я, тре не тновані взагалі пережні мати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Что бы трещин не было, сколов. Обязательно страховку (Зеленая Карта), на машину штраф в Польше около 1 000 евро. Не дай, что бы масло, тосол, или иная жидкость начала капать, полицейский Вам это объяснить, и квитанцию даст к оплате..... На тонировку надо разрешение, а лучше что передние окна были без пленки, за зеркаленую машину, без ксивы не фиг ехать схарят по самое не могу пограничники. Бензин в канистре, не больше 10 литров, 40 сигарет, и 1 литр водки. Бампера, и все приколы должны быть на своем месте, а то там спорить тяжко и дорого........... :o Если, что спрашивай......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Что бы трещин не было, сколов.Обязательно страховку (Зеленая Карта), на машину штраф в Польше около 1 000 евро. Не дай, что бы масло, тосол, или иная жидкость начала капать, полицейский Вам это объяснить, и квитанцию даст к оплате..... На тонировку надо разрешение, а лучше что передние окна были без пленки, за зеркаленую машину, без ксивы не фиг ехать схарят по самое не могу пограничники. Бензин в канистре, не больше 10 литров, 40 сигарет, и 1 литр водки. Бампера, и все приколы должны быть на своем месте, а то там спорить тяжко и дорого........... :o Если, что спрашивай......... дякую за інфу, мабуть автобусом краще поїду чи поїздом - не охота застрягти десь у Ляхляньдії через їх дурнуваті постанови! :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 CheZZ А тебе куда нужно? :shock: Коль не секрет :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 EDoktor маю халтурку там на 2 місяці - от думаю чи то машиною варто їхати чи ні? Майже біля самого Балтійського моря (через цілу Польшу треба перти фактично) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 EDoktor маю халтурку там на 2 місяці - от думаю чи то машиною варто їхати чи ні? Майже біля самого Балтійського моря (через цілу Польшу треба перти фактично) А коли, ти плануєш їхати? Бо можливо, я поїду в Гданьск, по одній справі........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 OЩо ж там теї Польщі? за 9 годин всю об'їдеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 OЩо ж там теї Польщі? за 9 годин всю об'їдеш. Это кудой ездить надо? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 А коли, ти плануєш їхати? Бо можливо, я поїду в Гданьск, по одній справі........ орєнтовно 20 липня туда, але той чувак до котрого я їду казав шо може зустріти мене зразу за польським кордоном. А Ти коли хочеш туди їхати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 Я напевно в перший половині травня......... Але, ще це питання вирішується, ось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 EDoktor По діагоналі від кордону до кордону Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 CheZZ та не парся нормально твоя машина проїде, ше з не такими проїзджали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 та не парся нормально твоя машина проїде, ше з не такими проїзджали поїду автобусом краще)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 EDoktorПо діагоналі від кордону до кордону Середня Швидкість в Польші, з практики 60-80 км/год. Якщо брати твій розрахунок то 9 годин це коло 600 км, а кілько Польша має по діагоналі від кордону до кордону? :oops: І бажано по дорогах, а не полями, лісами міряти..... :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 EDoktor давай попробуєм, від кордону до Леґніци. хто швидше??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2010 EDoktor давай попробуєм, від кордону до Леґніци. хто швидше??? А хто заправляти буде? :shock: І від якого кордону? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2010 EDoktor ВИБИРАЙ від якого. а хто заправить то розберемось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2010 Смільниця, підійде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 це де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Це високо у горах.... Дорога України Т14-12 (синя) в Польші 84 (червона)... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 може від Щегині? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах