alligato 318 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Обруч засовывать в оптику не обязательно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 alligato Тема такая уже есть... А по факту - как это не нужно засовывать? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Все бют стёкла или просто портят оптику.Притом привсём оно отрожается в зерколе. Теряет свой эфект. Я установил на обромление так лутше. При-этом потратил на всё прав-всё 50гр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Тема такая уже есть... просматривал там столько заморочек. Чо-там не один день только содной фарой мутузися.Я хоть ис палочками,так времени ушло часа 3. От разпоковки до установки. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 :shock: Я в шоке. Сколько читал все лупят фары как вондалы какието. купил закипити кастрюлю воды Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 :D потом прищепки желательно деревянные на обрезке испытание сверло (5) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 а можна флто на машине ночью и не в упор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 реально, сделаем :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 на тачке...потом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 А чем на фару крепил? Я чет не увидел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 ни чем-ободком прижало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Интересно. Ждемс фото на машине :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 GIMLI искузми :poz: сегодня не получилось.Наверно завтра,фотик забрали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lukas 3 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 исполнение на отлично!+питсот :D а вот способ крепления нефонтан - однозначно. Выглядеть будет колхозно имхо, потому как видно в сумерки что не в фаре , да и прижим - это не крепёж - так что либо герметик резать-либо бить стекло :val: :ser: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Daniel 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 :shock: Я в шоке. Сколько читал все лупят фары как вондалы какието. купил как правельно называетсо это палочко и в каком магазине продают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 Daniel на чеке:Палочки прозрачные 100см. купил в Эпицентре в разделе карниз. :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lukas 3 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 Daniel они сейчас в эицентре или в новой линии в районе сотки грн стоят, уже который месяц хожу облизываюсь так как они гораздо зачётней чем пустотелые от жалюзей и работать с ними приятней, и риски конкретно на полнотелом светятся, насыщенней. Эх! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 Я покупал 23числа этого месяца в эпицентре по Братиславской 11. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лёха 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 они гораздо зачётней чем пустотелые Если пустотелые палки дистиллированной водой залить и запаять - будет не хуже, я в свое время экспериментировал :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Выклянчил один фотик (..уфло а не фотик :cccc2: ) ну-то ладно.Наяву совсем другой вид. горит лампочка габарита в фаре горит лампочка габарита в фаре не горит лампочка габарита в фаре не горит лампочка габарита в фаре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 Прикольно! Мне нравитса. надо только подумать как быть с крепежом, а то просто прижал как то не по феншую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 реальнее нанести три капли прозрачным строй-герметиком (силиконовым).Чем хоботится с изабретанием велосипеда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Daniel 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 alligato,lukas благодарю за ответы! Но на том чеке нефига невидно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах