black_ac 7 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 ну перш за все очищаю від старої фарби(заводська лишається, диски кременчуцькі) . потім все обезжирюю, грунтую, ті місьця де треа підшпаклювати то шпаклюю. грунту даю декілька слоїв, шоб вирівняти поверхню. коли диск по грунтований перетираю 400-им наждачним папером. якшо поверхня готова до основного задуву то задуваю фарбою, якшо ні то ще один слой грунту. наразі третій рік катаюся , такого шоб шось відлітало немає, одне єдине те, що коли царапнеш диск , то фарба так чи так поцарапається) як на мене нічого складного такого немає . головне терпінння шановні,а все решту буде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 5 травня 2015 краска и грунт обычные, или для дисков специальные? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 5 травня 2015 звичайні) але потім обов"язково лакую прозорим акрилом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ALFER 0 Скарга Опубліковано: 6 травня 2015 Краски и грунт с балончика? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 6 травня 2015 ДА, З БАЛОНЧИКА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 22 травня 2015 писали люди чи буде сток чи щось інше? заварка лежить в гаражі, регулюючою тягою виставив нарешті міст, стоянкове гальмо доопрацьовано. скажу Вам чесно, наразі двигун без всяких наворотів, оскільки вид палива газ, змінено зазори в клапанах і виставлено раніше запалення. карбюратор солекс від 08, проте, в плані 05 із механічною другою камерою ходова: перед -1.5 витка зад: -1 виток дуповозка по місту і на відпочинок, хотілося шоб їхало як слід, проте,потім після змагань слід ремонтувати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 малярка помалу розпочалася) багато писав шо шукаю водійську дверку і не міг поставити скло підйомник) ціна дверки 900грн в нас в ІФ і я не був готовий морально купляти іншуц, вирішив все таки реставрувати цю. сусід зварщик, попросив його поварити, потім шпакльовка і вуаля, вона знов на машині ) бампер ледве вирвав- болгарка рулить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 black_ac, Работа движется!То на фото так,или дверь не много просевшая? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 black_ac, Работа движется!То на фото так,или дверь не много просевшая? направду завіси просівші. планую віддати на реставрацію завіси. в місті є людина котра гарно то робить.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 направду завіси просівші. планую віддати на реставрацію завіси. в місті є людина котра гарно то робить.) я сам реставрировал, люфта нет но кривовато как и у тебя дверь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 я сам реставрировал, люфта нет но кривовато как и у тебя дверь маєш в бортовику як реставровувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 25 травня 2015 всім привіт) перечитав бортовик VETALZZZ і ще декількох людей форуму. помітив, що в декого проблема взимку із системою охолодження , постійно треба підтягувати хомути червячні ) хлопці і всі хто читає бортовик, найшов вирішення цієї проблеми - пружинчаті хомути на систему охолодження! вони установлюються на всі іномарки . на ВАЗ новіших випусків (після 2013року десь) також ставлять вже, порте, не всюди. один єдиний мінус - спеціальний ключ на них, його ціна в районі 150грн) фото додаю, якшо комусь більш детально треба шось описати то кажіть. доречі маю великі хомути на продаж(можна навіть так сказати), набрав колись ще , хай мені стоять) фото своєї системи охолодження закіну завтра, фотоапарат вдома, такожутєчка була і вічна підтяжка при темпаратурі нище 0 градусів доречі,на систему обігріву ГБО використано 16 хомутів такого типу) і рік часу катаюся і нічого не тече ) всім рівних доріг, повних баків і шоб не було ніякого протікання) 2 Andriy1352 та VETALZZZ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 травня 2015 маєш в бортовику як реставровувати? нажаль ні всім привіт)перечитав бортовик VETALZZZ і ще декількох людей форуму. помітив, що в декого проблема взимку із системою охолодження , постійно треба підтягувати хомути червячні ) хлопці і всі хто читає бортовик, найшов вирішення цієї проблеми - пружинчаті хомути на систему охолодження! вони установлюються на всі іномарки . на ВАЗ новіших випусків (після 2013року десь) також ставлять вже, порте, не всюди. один єдиний мінус - спеціальний ключ на них, його ціна в районі 150грн) фото додаю, якшо комусь більш детально треба шось описати то кажіть. доречі маю великі хомути на продаж(можна навіть так сказати), набрав колись ще , хай мені стоять) фото своєї системи охолодження закіну завтра, фотоапарат вдома, такожутєчка була і вічна підтяжка при темпаратурі нище 0 градусів доречі,на систему обігріву ГБО використано 16 хомутів такого типу) і рік часу катаюся і нічого не тече ) всім рівних доріг, повних баків і шоб не було ніякого протікання) дуже цікаво, вони по розмірам ідуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 25 травня 2015 я маю на великі тосольні патрубки тобто радіатор, термостат, трійник ГБЦ! нажаль діаметр корпуса помпи дещо більший то тіки там в мене стоїть пружинчатий також на системі обігріву газового редуктора такі хомути зиму відкатав і катаю дальше. завтра закину фото. при потребі за адекватну ціну можу вислати тобі ці хомути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 25 травня 2015 А я взял болтовые хомуты на деталях - аж по 25 грн и то жаба душила ))) затягиваются до хруста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 25 травня 2015 А я взял болтовые хомуты на деталях - аж по 25 грн и то жаба душила ))) затягиваются до хруста ну їх потім розкрутити ті хомути ( ці просто зняв і поставив дальше такі під закрутку то кучаски рулять і сміття просто) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 всім привіт! вчора вечір був не веселий, місто трошки підтопило, багато хто погубив номера і поки одні шукали номера , я з товаришем займайся організацією дорожнього руху на тій підтопленій ділянці! добрався до фотоапарату і зробив фото тосольних хомутів котрі в мене стоять кому цікаво, маю їх і можу продати по адекватній ціні . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 black_ac, фото не видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 в мене видно. от щойно ще раз переглянув Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Мне хомуты интересны. Купил бы. Вот фото не вижу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 перше фото то система охолодження двигуна друге фото то система обігріву редуктора газового( цих менших є дуже мало) фото додав ще раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 карбюратор солекс від 08, проте, в плані 05 із механічною другою камерою У меня так было на ОЗОНЕ 2105, на бензине все отлично, но на газе детонирует при открытии второй камеры при зажигании пораньше под газ, пружинки менял, трамблер менял, ничего не помогает - причина богатая смесь, а почему богатая, так чтоб двиг не захлебывался воздухом при открытии второй камеры, пришлось винт жадности второй камеры на 4,5 оборота открутить, первая на 2,5 откручена. Сейчас для эксперимента вторая камера заглушена, замеряю расход, естественно выше 3500об машина слабо разгоняется, но настраивается газ намного проще, т.к. закручен винт жадности второй камеры, а он влияет существенно на работу мотора, даже без открытия второй камеры. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 перше фото то система охолодження двигуна друге фото то система обігріву редуктора газового( цих менших є дуже мало) я так и не понял как они зажимаются оО? точней чем? болта стяжечного я там не вижу... но на газе детонирует оО на газу ж детонации нету... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 оО на газу ж детонации нету... че эта? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 газовий редуктор в тебе який стоїть? ну я ж писав про спец інструмент. можна і пласкогубцями, але як вилетить - ну то шось або когось поб"є) фото спец ключа нище) ніяких там стягуючих болтів нема і нічьо не закисає і не пускає. великі маю в достатній кількості малі хомути - то з ними тяжко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах