PJR 75 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 газовий редуктор в тебе який стоїть? AT-07 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 AT-07 ну так дружище, редуктор слабкий в тебе - це перше в мене стоїть 140 кіловат редуктор і не томасето, а атікер) такий тип редуктора класику воопше не тягне. перевірено на практиці( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 спасибі за привітання ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 ми тепер "американ - стайл" мрії збуваються ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 25 липня 2015 мда не було мене тут місяць) все не було часу забігти) багато чого змінив ) з останніх переробок це установка контактно-транзисторної системи запалення) використав комутатор ТК-102, котрий встановлювали на ЗІЛи) + установив катушку запалення від 08) величина іскри більша + машинка живіша) не можу сказати шо це БСЗ, проте, машина зовсім інакше працює) кому цікаво, можу описати шо і як робиться( = направду там все просто ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах