RusLi 461 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Мотокарбы не настроишь. Горизонтали более реальный вариант. Как раз на форуме сейчас продаются такие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 (змінено) RusLi, бачив продаж номера карбюраторів мають бути послідовними тобто 0001 і 0002 ? Змінено 8 листопада 2015 користувачем spiker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 " rel="external">Посилання хочу щоб двигун так виглядав. Гарно! RusLi, бачив продаж номера карбюраторів мають бути послідовними тобто 0001 і 0002 ? Так. Послідовні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Мотокарбы не настроишь. Горизонтали более реальный вариант. Как раз на форуме сейчас продаются такие А чо не настроишь что говорили? http://www.vaz.ee/forum/topic22310s240.html" rel="external">Посилання Відео YouTube Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Ну ты то может и настроищь, но обыватель нет. Спроси у маддога - он у мотоциклистов строился. Пытался по крайней мере Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 (змінено) мото карби хіба брати як підопитний варіант 1100 об холостого незабагато? по першім відео Змінено 8 листопада 2015 користувачем spiker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Ну ты то может и настроищь, но обыватель нет. Спроси у маддога - он у мотоциклистов строился. Пытался по крайней мере МедПеса нашел, маддога нет!. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 мото карби хіба брати як підопитний варіант1100 об холостого незабагато? по першім відео При 900 обертах трохи кидає двигуном, хоча мені казали що то через розподільчий вал Естонець2 і таке з ним навіть на звичайному карбюраторі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Andriy1352, тобто такі об в межах розумного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Andriy1352, тобто такі об в межах розумного Так. Ось знайшов відео роботи мого дригла. Сорі за якість. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 пррацює класно і звук приємний 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 1100 об холостого незабагато? по першім відео а 1600 не хочеш?) дивлячись який рвал) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 а 1600 не хочеш?) це як я рожумію не для повсягденого автомобіля мені щось середнє Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Гарна машина, успіху! 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2015 VETALZZZ, дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2015 (змінено) трохи почитавши про карби появилось ще питання WEBER 40 DCOE 32 - 40 це розмір входу а 32 розмір виходу.якщо помиляюсь поправте який оптимальний варіант щоб голуву не пиляти по максиму ? Змінено 9 листопада 2015 користувачем spiker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2015 Гбц бажано роздрочити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2015 Andriy1352, це я розумію .до 32 впуск спокійно розточу ?чи краще 30 для більшої впевненості що не пошкоджу канали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2015 Andriy1352, це я розумію .до 32 впуск спокійно розточу ?чи краще 30 для більшої впевненості що не пошкоджу канали І 33 і 34 на впуск безпечно. Випуск до 31. Я вже так 4шт. Розточив і гут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2015 Andriy1352, зрозуміло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2015 (змінено) Їздив на суботуу до дому трохи полірувати готові два задніх крила змінив сам процес шкурки використовував з 1500 потім 2000 а потім 2500 результат на фото " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання і ще комплектував задні стопи і побачив цікаву річ скло стопів красний октябр з катафотом алтісімо на корпуса з машини нестають правильно праве скло на лівий а ліве на праве на інші корпуса все ок " rel="external">Посилання Змінено 15 листопада 2015 користувачем spiker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2015 spiker, Крыло блестит классно! 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2015 старався Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2015 старався Ляльоца! Молодець! А ше казав шо погано помалював) 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2015 старався spiker, Так по результату видно,красиво всё! А ше казав шо погано помалював) Вот вот)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах