Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Поправляйся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Andriy1352, Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2015 (змінено) Всім Привіт.Ось і прийшла горе посилка чому горе Почалось з минулої пятниці сижу на роботі хворий температура 38 робити не хочу і не можу вирішив посидіти на олх бачу оголошення продам нові бампера ваз 2103 дзвоню поговорив вирішив брати гроші перевожу каже сума прийшла до 20 години відправля чекаю на ттн дзвінок після 20.00 неполучилось відправлю завтра ок субота чекаю знову дзвінок відправлю в понеділок.Я нервуюсь Понеділок смс неможу відправити скидуе мені фото паспорта щоб я нехвилювався наступае вівторок приходить смс з номером ттн ура все добре не кинули Людина чесна. Но ще невсе так просто з доставкою нова пошта запакувала бампера в деревяне обриштування і відправлення на головне віділення Львова з вітам пересилаю поблище до себе щоб непертись через цілий Львів Забиирию привожжу до дому розпаковую і вони ідеальні з дефекту на задньому прищ розміром 1мм і царапинка під кликом в 3мм фото " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Ура 5 рокіів пошуку ідеального бампера закінчені Змінено 17 жовтня 2015 користувачем spiker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2015 То станом я так розумію задоволений? Тіки пересил дорогий і час відправлення засмутили? Як здоров'я? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2015 Andriy1352, станом довольний як слон засмутило трохи те що була вероятність що кинуть на гроші .Здоров"ям вже все окей . Пересил недешевий але зато надійний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2015 і якою була ціна питання цих бамперів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2015 TVM, написав в лс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2015 spiker, Супер бампера!Хорошо,что уже не болеешь.Судя по фото,состояние окупает затраты,и нервы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2015 alexart, окупились повністю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2015 окупились повністюЭто очень хорошо,пусть и остальное,что тебе нужно будет такое же. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2015 alexart, дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Всім привіт.Задумався про покупку карбів WEBER 40 DCOE або dellorto 40 dhla що краще і яких потайних сюрпризів слід очікувати при установці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 В мене Делорти такі. Працюють. Правда ще не настроєні, але машинка їздить часом. Брав з колектором. Требабуде вакуум якось приладнати до трамблера, бо так не альо. Мені простіше з МПСЗ) Підсос рідний без проблем прилаштовується, вакуум на гальма теж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Andriy1352,самому можна настрояти правильно? і розпридвал стандарт чи якись інший? БАККАРА, їх я точно не настрою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Людині з руками все під силу[emoji6] Потрібно головне синхронізувати. Сам ще цього не робив. Поки двигун не обкатав, так як зараз є, те влаштовує, пізніше буду займатися . Це мої Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Людині з руками все під силу[emoji6] паливна система залишаеться стандартна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Насос?-так. Хоча вже зібрався ставити ЕБН. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 БАККАРА, їх я точно не настрою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 (змінено) БАККАРА, цікаво і по ціні вони дешевші але як з вакумом чи е де його там підключити? Andriy1352, привід газу обовязково перобляти на тросіковий так як в тебе Змінено 8 листопада 2015 користувачем spiker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 привід газу обовязково перобляти на тросіковий ні, можна по інщому. і самими тягами і комбінація, як в мене на початку було spiker, ось з тягами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 (змінено) з тягами більш естетично . дутки і колектор мають бути певної довжини ? номера карбюраторів мають бути послідовними тобто 0001 і 0002 ? Змінено 8 листопада 2015 користувачем spiker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 spiker, кажуть коротші на верха, а довші для низів. В ідеалі треба все прораховувати, хоча цим мало хто займається, зазвичай ставлять те що є або що легше зробити. я дудки зняв, вчіплю на зиму спробувати, коли пилу не буде. з тягами більш естетично тут просто двигун гарніше виглядає ніж та пацанська кислота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 " rel="external">Посилання хочу щоб двигун так виглядав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 (змінено) http://www.autocentre.ua/ac/service/autofaq/kvadrokarb-na-kopeyku-18298.html" rel="external">Посилання http://www.motovelosport.ru/cat/toplivo_system_directive/51.php" rel="external">Посилання http://allegro.pl/listing/listing.php?buyUsed=1&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-kpr-v4-aut-1-2-0907&search_scope=category-156&string=%20ga%C5%BAnik%20Keihin" rel="external">Посилання Змінено 8 листопада 2015 користувачем БАККАРА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах