spiker 79 Скарга Опубліковано: 16 травня 2016 Andriy1352, Коли поставлю на машину і вони засвітяться ще більша красота буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 травня 2016 Andriy1352, Коли поставлю на машину і вони засвітяться ще більша красота буде Вірю. Вже не терпиться побачити зібрану трійку * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 16 травня 2016 Я її зберу но проти часу непопреш .Була б у Львові процес рухався швидше а так маєм що маєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 травня 2016 Я її зберу Я не сумніваюсь) Багато хто чекає. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 16 травня 2016 Andriy1352, Головне щоб я не облажався в якості виконаних робіт Добре що є такий форум однодумців які підтримують бо знайомі нерозуміють Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 травня 2016 Знайома ситуація) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 22 травня 2016 (змінено) За вчорашній день зроблено усилено передні лонжерони і балка фото забув зробити а також вже середніх стойок кузов перешліфований під перелак забрав потьоки лаку результат " rel="external">Посилання сам потьок приспосіблення для його видалення " rel="external">Посилання і результат " rel="external">Посилання також приїхали поводки і дворніки Венгрия Бакони чорні як знайду другу половину чорної решітки радіатора поставлю їх " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання клеймо Баконі присутне скрізь також підключили радіо на пряму що попробувати як працює зловили 1 хвилю відео " rel="external">Посилання залишилось зашліфувати передні крила і моторний відсік Змінено 22 травня 2016 користувачем spiker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 травня 2016 Гарна пісня. Це які хвилі? Начинку не думав замінити, зберігши зовні сток? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 22 травня 2016 Andriy1352, Незнаю що за хвиля перше що знайшло . А про начинку думав. Але незнаю як зробити . Читав колись що щось перепаюють щоб діапазон хвиль був ширший. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 травня 2016 Яб щось зробив. Без Fm нема шо ловити. Хоча зараз в моєму жугулику ніякої музики нема) їздю і слухаю дригун)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 22 травня 2016 Мені теж більш довподоби двигун а як будут вебери то тим більше музика буде не в інтерес Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 травня 2016 Горизонталки хочеш?) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 22 травня 2016 , Страшенно хочу Але в мене планів як зайця стежок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 травня 2016 У всіх планів вище криші) Але як хочеш, то буде. Головне бажання. Як будуть, то підскажу шо і як. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 22 травня 2016 Бажання є велике) уж очень они мне нравлятса Звернусь обовязково) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 травня 2016 Бажання є велике) уж очень они мне нравлятса Мені теж)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 14 червня 2016 так маю хорошу новину зібрав чорну хром решітку Дякуючи серега_72 який знайшов праву половину решітки і відправив мені фото решітки " rel="external">Посилання фото з окулярами виглядає класно " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 червня 2016 Зачотна[emoji106] * 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 14 червня 2016 Andriy1352, жаль що ніхто небачить мої улибки від вуха до вуха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 червня 2016 Andriy1352, жаль що ніхто небачить мої улибки від вуха до вуха Зроби селфі) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 14 червня 2016 Зроби селфі) думаю це лишне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 червня 2016 А на машині не приміряв? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 14 червня 2016 Andriy1352, В суботу по їду до дому і там вже приміряю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 19 червня 2016 Їздив додому трохи попрацював біля машини зачистилили і погрунтували передні крила і підкрильники фото незробив і покрасили балку " rel="external">Посилання і приміряв решітку виглядає класно і агресивно правда фото ніяке " rel="external">Посилання і фото з оф -роаду на жигулях поїхали в ліс за березиною заїхали без проблем а назад посадив на міст машину знесло в колію від лісовоза " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання півтора години з викроткую в руках і машина на свободі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2016 Нормально покатались). Сам таке люблю * 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах