Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2018 Якщо 2 трійка буде, то робитися буде точно по принципу Фаріда .Баку стайл?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2018 @Andriy1352 Ні Баку стайлу. Багато висновків зробив на рахунок такого ремонту в домашніх умовах.Тому другу машину роботи буду десь в сервісі і за основу виберу більш живішу машину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2018 @Andriy1352 Ні Баку стайлу. Багато висновків зробив на рахунок такого ремонту в домашніх умовах.Тому другу машину роботи буду десь в сервісі і за основу виберу більш живішу машину. Недешево вийде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2018 @Andriy1352 Ні Баку стайлу. Багато висновків зробив на рахунок такого ремонту в домашніх умовах.Тому другу машину роботи буду десь в сервісі і за основу виберу більш живішу машину. Недешево вийдеНадіюсь на можливість потянути такий ремонт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2018 @Andriy1352 Ні Баку стайлу. Багато висновків зробив на рахунок такого ремонту в домашніх умовах.Тому другу машину роботи буду десь в сервісі і за основу виберу більш живішу машину. Недешево вийдеНадіюсь на можливість потянути такий ремонт.Сам крути гайки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2018 Гайки без проблем можу днями крутити но кузово відправлю в сервіс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2018 Ну якщо потрібен робот то звісно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2018 Через свою зайнятість в Києві приїхати у Львов на переоформлення мені не вдалося.Машина переоформляти без мене.Не обійшлося без проблем ,в довіреності неправильно вказано було прізвище колишнього власника машини і в МРЕО зависла їхня система.Переоформлення затяглось замість 1 години на цілий день , потрачено гора татових нервів но результат є і машина нарешті переоформлена Урааааа. 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2018 @spiker,Поздравляю с переоформлением! 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2018 @alexart, Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2018 @spiker,вітаю! Треба було номер 2103 попросити 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2018 @spiker,вітаю! Треба було номер 2103 попросити це трошки пізніше зроблю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2018 @spiker,вітаю! Треба було номер 2103 попросити це трошки пізніше зроблю Недавно якись закон з'явився, що індивідуальні номери по нету можна замовити. 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 Всім привіт . Остання покупка цього року червоний ковер салону .Салон майже зібрав .Залишилось знайти червону задню поличку і панелі що біля водія і переднього пасажира. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання 2 nightwolff та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 Ништяги. 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 Ковер огонь! 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 @spiker,Цікаво, як вкупі салон виглядатиме Небагато лишилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 @spiker,Цікаво, як вкупі салон виглядатиме Небагато лишилось Можливо на свята получиться зробити фото в зборі салон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Давай. Глянем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Зібрав я нарешті весь салон червоного кольору " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Оно то круто безупречно и мои поздравления. А красиво перешить не альо? Выставки раритета намечаются? Тем более при перешиве можно хоть какую то анатомию в кресла привнести. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 ем более при перешиве можно хоть какую то анатомию в кресла привнести. затея провальная, в этих сидухах нету никакой анатомии от слова вообще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Оно то круто безупречно и мои поздравления. А красиво перешить не альо? Выставки раритета намечаются? Тем более при перешиве можно хоть какую то анатомию в кресла привнести. Я тільки за щоб перешити но зараз не має можливості. До виставочного експонату мені далеко . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Оно то круто безупречно и мои поздравления. А красиво перешить не альо? Выставки раритета намечаются? Тем более при перешиве можно хоть какую то анатомию в кресла привнести. Я тільки за щоб перешити но зараз не має можливості.До виставочного експонату мені далеко . Але ближче набагато, ніж більшості 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2019 Скоро все буде готово 2 славік та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах